Tervezett fordítások
Tervbe vettem a június végén startoló Marriage Not Dating c. koreai sorozat fordítását.
Másik tervemet, a Mozart Romance-t nem adtam fel, de annak vetítését átrakták jövő januárra.

Másik tervemet, a Mozart Romance-t nem adtam fel, de annak vetítését átrakták jövő januárra.
Sziasztok!
Elkezdtem fordítani az After School Bokbulbok/After School Randomness című rövidke dorámát. Ez inkább a poénokra épülő részekből áll, és kb. 15 percesek. 2 évados. Az első pár rész már kész, igyekszem feltölteni a feliratokat.
Elkezdtem fordítani az After School Bokbulbok/After School Randomness című rövidke dorámát. Ez inkább a poénokra épülő részekből áll, és kb. 15 percesek. 2 évados. Az első pár rész már kész, igyekszem feltölteni a feliratokat.
Sziasztok!
Tervbe vettem a The Girl Who Sees Smells című doramát. Áprilisban indul, pontosan még nem tudni mikor és azt sem hány részes lesz. A sztori: 3 évvel ezelőtt a férfi főszereplő elveszti húgát egy gyilkossági esetben. Ettől rideg és érzéketlen lesz. Egy lány csodával határos módon túléli ugyanazt a gyilkossági esetet. Azóta amnéziás, de szert tett egy képességre: látja az illatokat.
A főszereplő Suzy és Park Yoo Chun (JYJ).

Tervbe vettem a The Girl Who Sees Smells című doramát. Áprilisban indul, pontosan még nem tudni mikor és azt sem hány részes lesz. A sztori: 3 évvel ezelőtt a férfi főszereplő elveszti húgát egy gyilkossági esetben. Ettől rideg és érzéketlen lesz. Egy lány csodával határos módon túléli ugyanazt a gyilkossági esetet. Azóta amnéziás, de szert tett egy képességre: látja az illatokat.
A főszereplő Suzy és Park Yoo Chun (JYJ).

Sziasztok!
Az áprilisi sorozatig, amit fordítok (fent) lefordítom Kim Bum szereplésével a Still marry me c. 16 részes sorozatot
Az áprilisi sorozatig, amit fordítok (fent) lefordítom Kim Bum szereplésével a Still marry me c. 16 részes sorozatot

Az After School Bokbulbok 2. évadához még hiányoznak részek, amit nem sikerült beszereznem, ezért ezt sajnos még nem tudom befejezni. De folytatom a fordítását, csak lassabban, hátha előbb-utóbb meg lesznek a hiányzó részek és teljes lehet az az évad is. Mellette elkezdem a What happens to my family(What's with this family) koreai sorozatot.
Sziasztok!
Szeretném bejelenteni, hogy úgy döntöttem, vállalom a "My Golden Life" 50 részes sorozat magyar feliratának elkészítését.
A romantikus családi sorozat vetítése 2017 szeptemberében indul a KBS2 csatorna jóvoltából.
Bővebben: http://wiki.d-addicts.com/My_Golden_Life
Szeretném bejelenteni, hogy úgy döntöttem, vállalom a "My Golden Life" 50 részes sorozat magyar feliratának elkészítését.
A romantikus családi sorozat vetítése 2017 szeptemberében indul a KBS2 csatorna jóvoltából.
Befejezett sorozataim: Family's Honor/Glory of the Family,
Endless Love(2014), Beautiful Days(2001), Comrades(2010)/Legend of the Patriots, Handsome Guy and Jung Eum/The Undateables, My Golden Life, Kang Goo's Story, 12 Years Promise/Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion, Truth/Honesty(2000), Wedding(2005), Mr. Duke
Filmfordításom: Oh! My Gran(2020)

Endless Love(2014), Beautiful Days(2001), Comrades(2010)/Legend of the Patriots, Handsome Guy and Jung Eum/The Undateables, My Golden Life, Kang Goo's Story, 12 Years Promise/Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion, Truth/Honesty(2000), Wedding(2005), Mr. Duke
Filmfordításom: Oh! My Gran(2020)

lintka írta: ↑2017.07.11. 14:49 Sziasztok!
My Golden Life.jpg

Én pedig a Queen of mystery 2-t terveztem be.
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

Kedves Lintka !
Nagy örömöt szereztél a a választásoddal .megint nagy munkába vágod a fejszédet .Nagyon boldog vagyok hogy veled tarthatok ,mint a Family s Honornál és a többi sorozatnál, szerintem nagyon sokan várjuk már Park Shi Hoot új sorozatban lássuk !
Jó egészséget kívánok ! Szeretettel Erzsébet !
Nagy örömöt szereztél a a választásoddal .megint nagy munkába vágod a fejszédet .Nagyon boldog vagyok hogy veled tarthatok ,mint a Family s Honornál és a többi sorozatnál, szerintem nagyon sokan várjuk már Park Shi Hoot új sorozatban lássuk !
Jó egészséget kívánok ! Szeretettel Erzsébet !
Szia Lintka!lintka írta: ↑2017.07.11. 14:49 Sziasztok!
My Golden Life.jpg

Nagyon nagyon boldoggá tett a bejelentésed! Hálás köszönet, hogy bevállaltad. Nagyon várom már PSH uj sorozatát. Igy újra együtt követhetjük majd az eseményeket. Nagyon jó egészséget és kitartást kivánok hozzá, mert ez sem egy rövid kis sori lesz.
legyen veled az erő! / Én is itt leszek!/ Tudom, hogy nem ez a fajta kutyus a kedvenced, de csak ezt a képet találtam, melyen kutyus is van meg PSH is.