Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tudom a google a jó barátom, de nem találok értelmes oldalakat, cikkeket. Prezentálnom kell egy pár nap múlva, azonban sajnos nem sokra jutottam. Téma: színház. Én a színház történetéről/történelméről gondoltam előadást tartani, mellyel utalnom kell a színházművészet fontosságára, kiemelkedő színházi előadásokra, a kultúra fontosságára. A legfontosabban nem is mondtam: angol nyelven.
Tudnátok linkkel, egy pár gondolattal segíteni, melyekből kiindulhatnék?
Egyébként itt bármit kérdezhettek a továbbiakban, bármilyen témában. ~ off topik
EGYÉB ~ Segítségkérés
- UsagiYojimbo
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Az a mondás pontosabban így hangzik:Dijus~admin írta:Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tudom a google a jó barátom, de nem találok értelmes oldalakat, cikkeket. Prezentálnom kell egy pár nap múlva, azonban sajnos nem sokra jutottam. Téma: színház.
Gugli a barátod, Wiki meg a barátnőd.
Linkek:
http://en.wikipedia.org/wiki/Theatre
http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_theatre
9 db AsiaTorrnets meghívó | MyDramaList
Van itt valaki aki ért a baseball szlenghez? Nem akarok hülyeséget fordítani.
Spoiler:
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

- UsagiYojimbo
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
A baseballhoz nem nagyon értek, de a következőképpen fordítanám:bekka írta:Van itt valaki aki ért a baseball szlenghez? Nem akarok hülyeséget fordítani.Spoiler:
Spoiler:
A hazafutás az, amikor az ütőjátékos "körbefutja a pályát," azaz az ütés után mind a 3 másik bázist érintve visszatér az első bázisra. Ha a palánkon túlra ütik a labdát, az nem tér vissza, azaz van idő körbefutni a pályát.
A csavart vagy íves labda az, amikor a dobójátékos megcsavarja a dobást, amitől a labda kicsit íves pályán repül.
Usagi, megmentettél, ezer köszönet!!!!
Sosem értettem egyetlen szót sem ebből a játékból. És fogalmam sem volt hogy mi az a home plate, meg a curve ball....

Sosem értettem egyetlen szót sem ebből a játékból. És fogalmam sem volt hogy mi az a home plate, meg a curve ball....

Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Sziasztok!
Nem tudom, hová kell ezt írni, ezért erre a topicra esett a választásom.
Nem tudom miért - lehet, hogy én vagyok a béna -, de velem már többször előfordult, hogy nem tudtam belépni. Mindig "elfelejtettem a jelszót" kell segítségül hívnom, és mindig csak az újra generált jelszóval tudok belépni. Pedig nem felejtettem el a jelszót, legalábbis nem hiszem... >:-0
Nem tud valaki válaszolni, hogy mit csinálok rosszul? >:-0
Nem tudom, hová kell ezt írni, ezért erre a topicra esett a választásom.
Nem tudom miért - lehet, hogy én vagyok a béna -, de velem már többször előfordult, hogy nem tudtam belépni. Mindig "elfelejtettem a jelszót" kell segítségül hívnom, és mindig csak az újra generált jelszóval tudok belépni. Pedig nem felejtettem el a jelszót, legalábbis nem hiszem... >:-0
Nem tud valaki válaszolni, hogy mit csinálok rosszul? >:-0
- Dijus
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Szia yeva!
Ilyenről még ne hallottam
Fogalmam sincs mit csinálj... Az egyetlen ötletem, hogy állíts be magadnak egy jelszavat, melyet előtte kimásolsz valahova (jegyzettömb, notepad stb) és nem csinálsz mást csak Ctrl+c Ctrl+v és bemásolod a jelszavad, előtte nézd meg, hogy nem-e maradt bekapcsolva a CapsLK. Ha így sem megy, akkor nem tudom... 
További kellemes napot!
Ilyenről még ne hallottam

További kellemes napot!
- UsagiYojimbo
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Nekem a böngészőm megjegyzi a jelszót...yeva írta:Nem tudom miért - lehet, hogy én vagyok a béna -, de velem már többször előfordult, hogy nem tudtam belépni. Mindig "elfelejtettem a jelszót" kell segítségül hívnom, és mindig csak az újra generált jelszóval tudok belépni.
Ezen felül vannak olyan programok amik kimondottan jelszavak kezelésére, tárolására vannak létrehozva. (Ilyen pl, a KeePass Password Safe.)
Szia Usagi!
Olyan kérdésem lenne, hogy mit csináljak ha nem tudok seedelni asiatorrent-re? Valamit tudok, azt zölden jelzi a utorrent, de van amit barnával, pedig lenne rá letöltő. :/
Olyan kérdésem lenne, hogy mit csináljak ha nem tudok seedelni asiatorrent-re? Valamit tudok, azt zölden jelzi a utorrent, de van amit barnával, pedig lenne rá letöltő. :/
- UsagiYojimbo
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Le tudnád írni. hogy mit ír a státusznak? Pl. egy képernyőképpel, amin látszik...summi írta:Valamit tudok, azt zölden jelzi a utorrent, de van amit barnával, pedig lenne rá letöltő. :/