Frezia írta: ↑2020.03.30. 13:39
Szia Lintka!
Hálás köszönet a kitartásodért, hatalmas munkádért, hogy ezt a családi sorozatot a forditásoddal megnézhetjük!

Én mint PSH rajongó nagyon boldog vagyok, hogy az Ő munkái mindig sarkalltak egy-egy forditót, hogy érthetővé tegye nekünk sorozatait. Ebből eddig két remek és hosszú családi történetnek Te voltál a forditója. Nem tudtam másképp a köszönetemet kifejezni, csak azzal, hogy próbáltam veled lenni itt és megérteni ha néha elkeseredtél. Szerencsére sikerült mindig kimászni a gödörből és ezt a kitartást nem gyözöm ismételgetni.De itt a vége fuss elvéle, megszületett az utolsó rész forditása is.

Én is hoztam az általam kiválasztott képeket, s ha ezt egyszer visszanézzük, röviden, de mégis rengeteg gondolat eszünkbe fog jutni a sorozatból. Annyira szépen fejeződött be, hogy nem gyöztem visszafogni magam, igy is elég sok képet választottam ki. Akkor jöjjenek!
Mégegyszer HÁLÁS KÖSZÖNET!!!! a My Golden Life forditásáért!!!
Kivánok elsősorban jó egészséget, jó pihenést, sok jó sorozatot, melyeket a forditás miatt nem tudtál megnézni,de léteznek.
Vigyázz magadra és a családodra! És ha netán újra kedved támad majdan forditani mi örömmel fogadunk!
Szia, Frézia!
Hatalmas munka volt a fordítása ennek a sorozatnak, és sajnos nem voltam mindig topon, hol lelkileg, hol egészségileg. Már az elején, a 10. résznél éreztem, hogy ez nagy falat lesz nekem. Próbáltam visszakozni, elhárítani az előttem álló nagy terhet. Meggyőztetek, hogy folytassam, mindig mellettem fogtok állni. Úgy is lett. Te még arra is vállalkoztál, hogy diavetítést tartottál minden egyes rész után, valamint megvédtél a nem éppen kedves nézők gorombaságaitól is. Lásd Sorozatbarát.
Számomra is nagy boldogság, hogy sikerült a végére érnem.
Köszönöm szépen az utóbbi képeket is!

A végén Ji An és Do Kyung arckifejezése nem hagy kétséget afelől, hogyan fog alakulni kettőjük további sorsa. Igaz, nem volt holtomiglan-holtodiglan, de benne volt a pakliban, hogy jöhet.
Még egyszer NAGYON SZÍVESEN A FORDÍTÁST!
Köszönöm, hogy velem tartottál!
Jó egészséget, sok örömöt és boldogságot kívánok!
Sok szeretettel ölellek:: lintka