Frezia írta: ↑2020.03.19. 19:38
Szia Lintka!
Elérkeztünk az utolsó előtti részhez! Hálás köszönet a forditásért!

Gyönyörű volt! Ettől szebb bucsut nem is vehetett volna a családjától Seo Apa.

Sorry, most tudtam csak jönni, mert a férjemmel mi is a Mamáknak vásároltunk,meg beszereztük a gyógyszereket, Remélem jól vagy ! Vigyázz magadra! Jöjjenek a képek.
Mindenki nagyon vigyázzon magára, meg a hozzátartozóira! Nyugis betegségmentes heteket!
Szia Frézia!
De jó olvasni, hogy az utolsó előtti részhez tettél ki képeket.
Nagyon szívesen a fordítását.
Remek pillanatokat kaptál el. Szerintem, próbálkoznod kéne fotózással.
Soo A-t játszó színésznő egyik pillanatában sem volt ilyen szép.
A családi fotó is remek.
Do Kyung anyukájának jellembeli változását is jól érzékeltetik a kivágott képek. Végre önvizsgálatot tartott.
A koncert nézői közül hiányoltam Seo Tae Soo barátját és annak feleségét. A rendező kifelejtette őket. Pedig a férfi otthon volt, nem Vietnamban, hiszen Ji An tőle tudta meg, hogy az apjától kapott pénz biztosításból származik.
Valóban gyönyörű és megható volt a családtagok búcsúja az apától. Ji An a temetkezési hely kiválasztását is olyan jól megoldotta, hogy az apja ahogy megfogta a kezét, és ahogy meghitten ültek egymás mellett, az valami felemelő volt. Sokszor megrikatott ez a rész is, ahogy az 52. eleje is.
Bejöttek a kerti munkák, és mivel "nem szokta a cigány a szántást", kissé fáradtabb vagyok estére, de ha keveset is, de minden este fordítom az utolsó részt.
Vigyázzatok ti is egymásra, mindannyian kerüljük el a bajt.