És már megint mekkora örömet okoztál

hamarosan a következő rész,de mégis amikor meglátom majd kiugrom a bőrömből.
Hálásan köszönöm neked ezt a rengeteg munkát

Most töltöm le és máris nézem!
Gyönyörű napot Neked

Kedves Onna!
Drága Eszterella!Eszterella írta: ↑2020.02.26. 12:35 Drága Lintka!
És már megint mekkora örömet okoztálJó persze,hogy tudtam jön
hamarosan a következő rész,de mégis amikor meglátom majd kiugrom a bőrömből.
Hálásan köszönöm neked ezt a rengeteg munkát![]()
![]()
Most töltöm le és máris nézem!
Gyönyörű napot Neked![]()
![]()
Kedves Kata58!Kata58 írta: ↑2020.02.26. 18:11 Még egyszer köszönöm!![]()
Nagyon izgalmasra, és megrendítőre sikeredett ez a rész, de nagyon jó. hogy sok minden a helyére került. Hatalmas munka volt JiAn apukájának a bizonyságot, bizonyítást megszerezve..és azzal segítve! A nagypapa bezzeg nem változik. De jól beszólt az "unokája" huh imádni való volt abban a pillanatban..
. JiSo édesapja bocsánatkérése és a család meglátogatása valamint a múlt teljes feltárása is egyik kedvenc jelenetem. Sajnálom a betegség teljes győzelmet arat a családfőn.Mégis olyan csodálatos, ahogy meg van békülve, és mindegyik irányban próbál a családnak továbblépési terveket adni.!
Hát ez megint egy olyan rész volt amivel nem lehetett betelni.
Másik oldal...azért az hogy a másik félnek aki az életük része volt hogy még annyit sem tud mondani, hogy részvétem, és hol lesz a temetés..stb. ez már önmagáért beszélt. Nem is csodálom a válás elindulását, bár van egy olyan érzésem hogy ott is kicsit későn. Bár nem vagyok váláspárti...
![]()
![]()
![]()
Igen, elgondolkodtató dolgok történtek.Hát ez megint egy olyan rész volt amivel nem lehetett betelni.
Ezt az érzéketlenséget és gőgöt. Hihetetlen.még annyit sem tud mondani, hogy részvétem, és hol lesz a temetés
Szia, Frézia!