zsuzsianyu írta: ↑2019.01.24. 18:57nekem Takumi sunnyogása nem tetszett ..jó hogy kiderült az igazság ..
Lehet , h bennem van a hiba , de nekem nagyon szimpi volt Takumi hozzáállása , nem éreztem , h sunnyogott volna , nem várt ő semmit ettől a kapcsolattól megismerkedett egy fiatal lánnyal Sakival , ráadásul diáknak is nézte , és jól esett a közelsége kicsit felpezsdítette a vérét én ártatlan flörtölésnek éreztem , kedves volt előzékeny Sakirával , meglátta benne a nőt , talán még a fiatalságát is felelevenítette , jól érezte magát , miért bűn ez ? Szerintem Takumi természete ilyen mindenkivel figyelmes udvarias kedves , nem kapott több figyelmet Saki sem , csak Saki gondolt azonnal többre mert nem szokta meg ezt a gesztus ő olyan körökben mozog ahol nem kapják meg a nők ezt a tiszteletet , h felnéznek rájuk , Takumi természetéből intelligenciájából fakad ez a nagyfokú figyelem kedvesség , ő mindenkivel szemben ilyen , az igazsághoz hozzátartozik , h Saki nyomult vetett be praktikákat , h megszerezze Takumi telefonszámát , és Saki írt és hívta el randira , miért kellett volna visszautasítani Takuminak ? Sakiban egy kedves ártatlan lányt látott akivel jól érezte magát , Saki visszafogott is volt vele, semmi jele nem volt szerelemnek . Takumi mentsége az , h a házassága kihűlt mondhatni jéghideg úgy él a feleségével mintha idegenek lennének és mennyire pocsék helyzet az is , h a felesége a főnöke is egyben

Takumi igazi arca ilyen , ahogy Sakirával viselkedett , itt volt újra felszabadult és újra élt , jó volt látni , milyen volt az a férfi akibe Misuzu anno beleszeretett , ilyennek kellett lennie . Szerintem Takumi és Misuzu szerelme nem halt ki , csak kiüresedett az életük , nem tudták életben tartani az érzéseiket mert nem figyeltek kellően egymásra , saját életüket élték egy lakásban , Misuzuban levő vezetői hajlam a kapcsolatukban is erős volt , valószínű ő határozta meg , mi mikor , h történjen , nekem az is furcsa volt , h Misuzu kijelentette , h nem akar gyermeket , vagy az is milyen már , h egyedül megtervezteti a közös házukat

és ehhez Takuminak tapsolni kellene ? Az igaz , h Takumi jámbor lelkű kedves személyiség , de az nem egyenlő azzal , h nincsenek vágyai elképzelése érzelmei egy kapcsolatban . Misuzu szerintem elnyomta Takumit nem volt meg a kapcsolatukban az egyensúly , pénzben is , vezetői adottságokban is , Misuzu az erősebb ezzel viszont elnyomja Takumit nem hagyja érvényesülni és felborul az egyensúly.
Ezért is korrektnek tartottam Takumit , mert amint komolyabbra fordult a kapcsolatuk , azzal , h Saki megcsókolta azonnal szint vallott , nem akart játszadozni Sakira érzelmeivel , meg is döbbent mert ennek a csóknak semmi jele nem volt , és egy visszafogott nő nem csókol meg egy férfit , Takumi nem bátorította nem ígért semmit , még közelséget se adott ,soha meg se simogatta Sakit , csak jól érezte magát vele.
Saki életét egy kicsit ismerjük és nem tudta teljesen levetkőzni , a megszokott laza életvitelét , nagyon sajnálom , mert látszik rajta , h nagyon nagy szüksége van arra , h szeressék , és ezért türelmetlenül keresi a szerelmet , szeretne tartozni valakihez aki önmagáért szereti , itt a 3. részben látjuk a családját az édesapja korán meghalt , és úgy tűnik , h Sakinak kell a családról gondoskodnia mint a legidősebb lánynak , oké talán nem kötelező nem várja el tőle az anyukája pláne nem ilyen áron , de az látszik , h az anyukának ez nagyon nehéz és sok nélkülözéssel munkával jár , ezért is adta oda a keresete egy részét Saki , h támogassa a családját .Nagyon szerette az apját Saki , az apja bízott benne a tudásában , biztos , h Sakiban benne van , h bizonyítson az apjának , h sikerül igazi íróvá válnia .El lehet ítélni , de csak akkor ha valaki végigjárja az ő útját , sajnos túl fiatalon kapta meg ezt a felelősséget , hamar felnőtté kellett válnia .
zsuzsianyu írta: ↑2019.01.24. 18:57Makó volt a rendes hogy nemet mondott..
Igen szép volt tőle , h nem erőltette tovább a kapcsolatukat , szerintem azért se , mert tetszett neki Takumi , rendes srácnak ismerte meg , nem olyannak mint azok az öreg pasik a bárban akik nősek , de közben az estéiket más nők agyában töltik , közben becsapják a feleségüket .
Mako miért is fut a kollégája után ? nem érzek semmit még Mako szívében sem , nem hogy a srácban , jól átverte , de Mako továbbra is úgy csimpaszkodik rajta mintha ő lenne a megtestesült minta fickó akiért a nők törik egymást

Legalább ha jól nézne ki a srác azt mondom megértem de nem is egy szép fiú ...
Már a második részben amikor feltűnt a húgica akkor is kikerekedtek a szemeim ,na de most is a 3. részben , h lehet két testvér ennyire ellentétes tűz is víz hmmm

húgicát nem kell félteni , a kiszemelt kollégára gyors tempóban ráveti magát , nem zavarja , h a nővérének tetszik , gátlástalan önző típus , kérdem én a szigorú szülők hol voltak , vagy nem bírtak vele ? nem tudták kordában tartani , vagy ennyire különböző személyiségtípus a két testvér ? Jesszusom és meg is szerzi

az állam a földön

nem semmi ... szegény nővére ezt látja , és azt tapasztalja , h így lehet gyorsan érvényesülni célt érni , ami neki a kedvességével a visszafogottságával az erkölcsösségével a merevségével nem sikerült ,a húgának egy randi elég volt a áhított célhoz de milyen célhoz ???? akkor képes lesz Mako megerőszakolni magát és megteszi azt ami ellenkezik az ő felfogásával érzelmi érettségével

nem is tudom hírtelen milyen lelkületű lány képes így érzelmek nélkül kalandozni , közben nem várhat semmit ettől a kapcsolattól , elég csak a biológia vágyat kiélni és könnyedén kisétálva lesni a következő áldozatot ??? milyen élet ez , ez egy kiszolgáltatottság ...nem ? Mako nem ilyen , nem szabad ilyenné válnia , csalódni fog őt fájdalmasan érinti majd . Kár , h nem lát az orra hegyéig és esélyt se ad a másik srácnak csak egy randi erejéig megpróbálhatta volna ...
zsuzsianyu írta: ↑2019.01.24. 18:57Emi édes volt a bátorításnál még ha a szíve ellent is mondott és wow tököt szedet Yuuval
Igen igen nagyon édi volt , túl önfeláldozó típus Emi , a saját belső szívfájdalmát mélyre ássa , h még véletlenül se látszódjék rajta mit érze mi az ami fáj , mindenkiért tesz valami jót , h boldogok legyenek , de mi van vele ? meg kell majd küzdenie a saját boldogságáért , h tegyen valamit érte ..... meg volt a tökszedés , de sajna semmi több a távolság nem rövidült kettőjük között , meg van az összhang de mindegyik a másik parton áll , Olyanok mint két barát , csak a mélységekben érezzük , h nem azok ....
Kata58 írta: ↑2019.01.24. 13:50de szerintem itt a meccs egyik félnél sincs lejátszva, De lehet megjelent a színen egy lehetséges partner. Hát kíváncsi vagyok a folytatásra
Jól látod Kata , itt még minden máshogy alakulhat izgulok is értük

Nekem nagyon szimpi a megjelent srác is , és meg van a hasonlóság is közöttük ....
Eminek meg kell tanulnia , h ha valamit el akar érni azért tennie is kell , nem fog semmi az ölébe hullani még a szerelem se , elég ha önmagát adja és megnyílik egy kicsit ...

Nem tudom mivel riasztotta el Yuuu -t, esetleg azzal , h semmi érzelmet nem mutatott iránta vagy nem fogadta Yuu érzelmi közeledéseit ? Azt érzem , h szegény Yuuu lezárta a kapcsolatukat ésszel igen , de érzelmileg nem tud elszakadni Emitől . Mindent megtesz érte , nagyon bízik Emiben , sajnos azt érzem Yuu azt hiszi , ha megfogadja Emi tanácsát akkor ezzel örömet szerez neki .... nem veszi észre Emi gyötrődését lelki vívódását , h mennyire nagyon fáj neki , h Hirakié lesz ..... vagy nagyon erős közöttük a kollegiális viszony ?