Kedves Iklil !
Már csak az utolsó rész van hátra ebből a csodálatos történetből,ami számomra azt mutatta meg,amiben eddig is hittem,hogy lehet másképpen is élni,mint ahogy élünk itt,csak körbe kell nézni a saját életünkben.Saját tapasztalatom,hogy hazugságban élünk és ez azért van mert meg akarunk felelni mindenkinek,hogy elfogadjanak,szeressenek és már azt sem tudjuk kik vagyunk és miért vagyunk itt.Ebből a filmből megtudhatjuk,hogyan éljünk.A kulcs az őszinteség,hogy a szívünkre hallgassunk és akkor mindig tudni fogjuk mit tegyünk az adott helyzetben.Itt mind a két főszereplő így éli az életét,ami nem könnyű,mégis csak így érdemes.Valahogy átsüt minden pillanatban a szeretet és ezt megérzik mások is.Ők is félnek,de mégis megteszik azokat a lépéseket,amiket a szívük diktál.Kilépnek abból a kapcsolatból amiben nem érzik jól magukat,ami lehúzza őket és boldogtalanná teszi,de együttéreznek és nem gyűlölettel teszik ezt.Tekintettel vannak a másik érzéseire,még akkor is ha őket bántották meg. Ez az igazi szeretet,én így érzem és e felé kell haladnunk,lépésről lépésre.Érdekes volt,hogy amikor ma bekapcsoltam a gépet egy írás került elém amiben ezt olvastam:
"...az ember már abban a pillanatban is hazudik, amikor mást enged a felszínre, mint amit érez, vagy amire gondol. Tehát két síkon éli az életét. Egyik a belső, a gondolatok, az érzelmek síkja, a másik a külső, a felszínen megjelenő színjátékok síkja, mely sokszor gyökeresen eltér attól, ami bent van.Ha bent nem létező képet mutatsz a felszínen, kintről egy nem létező kérdésre kapsz választ, ami számodra hasznavehetetlen! Ezért fontos a két életsíkod egyesíteni! Teremtsd meg a lehetőséget arra, hogy a belső érzelmek, gondolatok tisztán megjelenjenek a felszínen, hogy a rájuk érkező válaszok is őszinték, tiszták, valósak legyenek!"
Szerintem ez is azt mutatja,hogy ez a szabadsághoz vezető út a szeretet útja.Köszönöm,hogy láthattam ezt a filmet,mert minden tökéletes volt benne,a rendezés,a színészek játéka,a helyszínek és nem utolsó sorban maga a történet.Egyszóval engem csak megerősített abban,hogy a nagy döntések ideje eljött.

Látni vagy nem látni? Szabadnak lenni vagy sem? Megtenni a lépést vagy visszatérni, aludni? Csak mi magunk választhatunk és ha az érzéseinkre figyelünk,a csendben jönni fog a válasz az intuíció ami sohasem hazudik @}->- Hát ezek a gondolatok is eszembe jutottak a filmet nézve. Gyönyörű napot Mindenkinek