További jó munkát!

Unni2011 írta:Addig még lesz egy pár napos elutazásom is, ez szigorúan munka, a szabim csak a hónap vége felé kezdődik./
Kedves Mikaz!mikaz írta:Kedves Yeva! Most már értem, miért van ott a filmek előtt az Alliance. Mindig tanulok valamit. Örülök, hogy nem neheztelsz azért, hogy ide írtam, de ezután majd az adott film topicjába teszem, ha úgyis jelez e-mailban.Az a rendes útja. Az jutott eszembe, innen a lényeget átteszem oda, talán beszélgetni is lesz mód, ha megkésve is. Annyira el tud varázsolni egy-egy sorozat, hogy nehezen viselem,ha sokat kell várnom feliratra, ezért inkább mindig megvárom a végét. Viszont így lemaradok a kibeszélésről. Na ez van!
További jó munkát!![]()
Drága Yevám, már tényleg közeledik a szabi, de az első pár napjában még adminisztratív teendőim lesznek. Azután utazom a horvát tengerpartra, ezzel kapcsolatosan is vannak még elintéznivalóim. A szállodában, ha minden igaz lesz Wi-fi. Remélem a szobában is, nemcsak a Lobby részen. A laptopomat én is viszem, hogy tudjak filmezni is.yeva írta:
Drága Unnim, akkor most már remélem, szabin vagy, mert közben elérkezett a hónap "végefele".![]()
![]()
Ma mi is utazunk Kárpátaljára, mert ott még aránylag béke van. Sajnos a nagy családi találkozó, amire a távolban élő Szeretteim is lejöttek volna Kárpátaljára, elmarad, mert a keleti részen, Donyeckben és mellékein rendes háború dúl. Sajnos.![]()
Mariupolban most ugyan nincs lövöldözés, de a házból is alig mernek kijönni, nem az, hogy elutazni, mert Donyecken keresztül kell jönniük, és arra most nincs közlekedés... vagy pedig életveszélyes.
Áldott, jó pihenést Neked!