Köszi Limo a 11.részt!
Néha épp ezért kicsit furák az ölelkezős jelenetek.... Totál cuki a hölgyemény, de Hong Ki-hoz találhattak volna valami pöttömebb kisasszonyt....
Bride of the Century (16/16)
Szia Limo, nagyon köszi a 11. részt. Sajna most elhavazódtam, csak hétvégén lesz időm megnézni, de már nagyon kíváncsi vagyok. 

Catobori, vagy csak egyszerűen alacsonyabb sarkú cipőket kéne adni a csajra 
Meghoztam a tizenkettedik részt, jó szórakozást hozzá ^^

Köszi a 12-est is! Akkor dupla rész lesz a jutalom, ha kész leszek ezzel a marha statisztikávalLimo írta:Catobori, vagy csak egyszerűen alacsonyabb sarkú cipőket kéne adni a csajra

Szia Limo ! ! ! Hálásan köszönöm az újabb feliratokat. 

Elkészültem a 13. résszel
Jó szórakozást hozzá! 
Az előző résszel voltak problémáim, de a rész második felének és Kang Joo-nak hála ezzel elégedett vagyok, és alig várom, hogy megtudjam, mi történik még ^^

Az előző résszel voltak problémáim, de a rész második felének és Kang Joo-nak hála ezzel elégedett vagyok, és alig várom, hogy megtudjam, mi történik még ^^

Szia Limo, nagyon köszi a 13. részt. Még mindig elmaradásban vagyok, behavazódtam teljesen, pedig már megöl a kíváncsiság, hogy mi történik.Limo írta:Elkészültem a 13. résszelJó szórakozást hozzá!

Szívesen 
Nézd az előnyös oldalát, így legalább majd maratonozhatsz, ha lesz időd

Nézd az előnyös oldalát, így legalább majd maratonozhatsz, ha lesz időd

Kedves Limo
nagyon koszonom az ujabb reszt
az elozo vege nagyon tetszett, vegre hogy rajott LHK hogy ez nem az a lány..
nagyon koszonom az ujabb reszt
az elozo vege nagyon tetszett, vegre hogy rajott LHK hogy ez nem az a lány..

Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

Bekka, igen, az jó rész volt ^^ Szerencsére Kang Joo nem olyan vak, mint amilyennek a többiek hiszik 
Meghoztam a tizennegyedik részt
Ez aztán nem semmi rész volt, a vége nagyon izgalmas, és már alig várom, hogy megtudjam, mi lesz a sorozat vége ^^ (bár azért szomorú is vagyok, hogy már csak két rész van hátra)

Meghoztam a tizennegyedik részt

Ez aztán nem semmi rész volt, a vége nagyon izgalmas, és már alig várom, hogy megtudjam, mi lesz a sorozat vége ^^ (bár azért szomorú is vagyok, hogy már csak két rész van hátra)