Ki mindenki?bekka írta:Hová lett mindenki??![]()
Magyar d-addicts...
- UsagiYojimbo
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára UsagiYojimbo 2014.03.19. 21:00-kor.
9 db AsiaTorrnets meghívó | MyDramaList
- Dijus
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Nagyon eltűntünk, de megvan a 101. regisztrált felhasználó :3
Valami olyasmit nem kellene bevezetni, hogy ha ennyi meg ennyi héten belül nem lép be a felhasználó, akkor az automatikusan törlésre kerül vagy ismételt megerősítőt küld vagy valami ilyesmi?
Valami olyasmit nem kellene bevezetni, hogy ha ennyi meg ennyi héten belül nem lép be a felhasználó, akkor az automatikusan törlésre kerül vagy ismételt megerősítőt küld vagy valami ilyesmi?
Szia Dijus!Dijus~admin írta:Nagyon eltűntünk, de megvan a 101. regisztrált felhasználó :3
Én nagyon örülök, hogyha lassan is, de szaporodnak a regisztrált tagok a fórumon. :adore: A célja az lenne a Magyar DA-nak, hogy minél több emberhez, érdeklődőhöz jussanak el a doramák fordításai.

Azon persze el lehet gondolkozni, hogy esetleg csak belépve lehessen a feliratokat letölteni, de ezt is a fordítókkal érdemes lenne előtte egyeztetni, hogy nekik erről mi a véleményük.
Azt hiszem, hogy még most ennek sincs itt az ideje.
Jó néhány fordító szerintem még "kivár" azért, hogy megtapasztalja hogyan működik az oldal és mennyire váltja be a hozzáfűzött reményeket.
Kár lenne ilyen irányú szankciókkal "megmérgezni".
További jó kedvet és sok szabadidőt kívánok a fórum csinosításához és türelmet, mely "rózsát terem".

- UsagiYojimbo
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ezzel még nem foglalkoztál?UsagiYojimbo írta:Tedd be ezt a CSS fájlba:Dijus~admin írta:Egy gondom van vele, hogy összefolyik a kép a névvel...Kód: Egész kijelölése
td.iicon { padding-left: 63px; }
Én sem vagyok hive annak hogy inaktivitás miatt toroljunk regisztráciot.
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

- UsagiYojimbo
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Akkor valahova máshova kell...Dijus~admin írta:Beillesztettem, nem változott semmi.UsagiYojimbo írta:Ezzel még nem foglalkoztál?
- UsagiYojimbo
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Szisztok
ez már a végleges hely ? gratula a sikeres költözéshez , örülök , h megmaradt a fórum arculata , és jópofák az új smiley-k

ez már a végleges hely ? gratula a sikeres költözéshez , örülök , h megmaradt a fórum arculata , és jópofák az új smiley-k