Ez a rész volt a megpróbáltatások kezdete...mert az eddigiek szúnyogcsípések voltak csupán. Én már idekészítettem egy százas zsepit az elkövetkező részere.De érdemes lesz kitartani, az lesz a jutalom. Nagyon várom a 2. évadot, a folytatást!

.
Viszont a fordítással remek helyzetképet kapunk, és egyre jobban belelátunk mind pék úr múltjába, mind a kávézóéba...valamint az előző rész zárómondataira. Annak ellenére, hogy még nincs tudatában teljesen, de akaratlanul megismerte a szerelem érzetét. Mégis a családi hagyomány szerint még ott tart, hogy azt kell elvenni feleségül akit kiválasztanak.Nem könnyű a felső tízezer életet sem.

. Sajnálom a testvéreket. Viszont kár, hogy nem várja meg a megbeszéléssel a megfelelő időpontot. A gazdag szülők egy szemvillanás alatt elfelejtenek mindent amit Ah Jinnak köszönhetnek. Innen már nincs visszaút, jön mindenki számára a leleplezés, menekülés. >:-0 .
túl kell élnünk egypár részt, hogy utána fellélegezve, és egyre jobban szurkolva örvendezhessünk majd a fiatalok talpraesettségén!
A Sorozat egyik legnagyobb erénye, a színészek által nyújtott hatalmas karakterbeli változások! Juhéééé! Ezért is érdemes kitartani a pár fájdalmas rész ellenére. A vetítés idején legszívesebben minden hétvégét egymás mellé tettem volna, csakhogy láthassam már a következő részt!
drága lintka, kitartást az elkövetkezendő pár részhez, utána már jön a megérdemelt kényeztetés, hogy egyre jobbra fordulnak a dolgok! Persze ezt nem sietik el, a mi legnagyobb örömünkre, hogy kiélvezhessük majd a kialakuló helyzetet!