Alice in Wonder City magyar felirat [KÉSZ]
Nagyon köszönöm a 8. részt 

Köszi a 8.rész feliratát.

--„Egy mosoly mindent képes megváltoztatni. Egy egész életet. Sőt, kettőt. Két emberét. Azokét, akik egymásra mosolyognak.”
/Csitáry-Hock Tamás/
/Csitáry-Hock Tamás/
- Hayako
- Fordító
- Kapcsolat:
Elnézést mindenkitől, hogy ennyi ideig nem jelentkeztem. Ne gondoljátok, hogy nem lesz befejezve a sorozat. Mindenképpen - akármi történik - be fogjuk fejezni, mert egy nagyon jó dráma, megérdemli a feliratot. Maximum februárig mindenképpen végzünk vele dorinával.
SPOILER (Mi várható a továbbiakban)

SPOILER (Mi várható a továbbiakban)
- | +
- Hayako
- Fordító
- Kapcsolat:
Meghánytam-vetettem magamban a dolgokat és úgy döntöttem, nem vagyok képes befejezni a sorozatot, így beszéltem Nanával (akivel pár részt együtt fordítottunk belőle) és azt mondta, hogy ő megcsinálja a maradékot. Nagyon hálás vagyok neki, hogy így végül nem lesz az Alice-ből dobott projekt, hanem lesz hozzá felirat végig. Remélem, hogy nem haragszotok nagyon, amiért feladom, de már tényleg nem tudtam volna megcsinálni. A továbbiakban az Alice in Wonder City feliratai ott és ezen az oldalon lesznek elérhetőek!
Nana oldala: http://1004fansub.blogspot.hu/
Nana oldala: http://1004fansub.blogspot.hu/
Köszönöm szépen a fordítást! 

--„Egy mosoly mindent képes megváltoztatni. Egy egész életet. Sőt, kettőt. Két emberét. Azokét, akik egymásra mosolyognak.”
/Csitáry-Hock Tamás/
/Csitáry-Hock Tamás/
Szia Nana
Nagyon örülök , h folytatod a sorozat fordítását , köszönöm az elkészült részeket további kitartást már nem sok van vissza fighting

Nagyon örülök , h folytatod a sorozat fordítását , köszönöm az elkészült részeket további kitartást már nem sok van vissza fighting

Nagyon szépen köszönöm a fordítást

Köszönöm szépen a fordítást. 

Szia Nana
Nagyon nagyon köszönöm a befejező részeket is
Nagyon nagyon köszönöm a befejező részeket is

Nana! Nagyon szépen köszönöm a fordítást.