Bekka én is csak ebben a sorozatban láttam ilyen szerelésben , itt aratott a felsőtestével , öröm volt nézni , nagyon férfias a széles vállaival az izmos felsőtestével :loveforever:bekka írta:Ilyen sokat még egy sorozatban sem láttam félpucéran KSW-t.itt volt bőven KSW nyálcsorgatás
Yawang - Queen of ambition (Kész)
bekka írta:Ilyen sokat még egy sorozatban sem láttam félpucéran KSW-t.itt volt bőven KSW nyálcsorgatás
Húúú, már nagyon felcsigáztatok, alig várom, hogy láthassam. Most gyerekpesztra vagyok, de este enyém a számítógép és hajrá!!!

Summi, ki van a fotón aláírásodnál, nem jövök rá, akárhogy is nézegetem...

summi írta:Spoiler:
Spoiler:

Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Hihi...nb76 írta: Húúú, már nagyon felcsigáztatok, alig várom, hogy láthassam. Most gyerekpesztra vagyok, de este enyém a számítógép és hajrá!!!![]()

Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

az Innocent man egyik kedvenc sorozatom Kang Ma Roo csodálatos volt imádtam Song Joong Ki -t ahogy játszott felejthetetlen élmény volt <333 ,sajnos most katonabekka írta:summi írta:Spoiler:Song Joong Ki-t (Kang Ma Roo-innocent man) Nem hagyhatom ki, ma vagy holnap sort keritek az (sajna) utolsó részre. Azt hiszem még egyszer meg kell néznem...Spoiler::loveforever:

Spoiler:
Yoo Ah In van a képen az aláírásomban , itt kicsit fiatalabb lehet hogy ezért nem annyira ismerős :3nb76 írta:bekka írta:
Summi, ki van a fotón aláírásodnál, nem jövök rá, akárhogy is nézegetem...
Yoo Ah In van a képen az aláírásomban , itt kicsit fiatalabb lehet hogy ezért nem annyira ismerős :3[/quote]
Oks, köszi, nem hagyott nyugodni a kisördög, ahányszor láttam a hozzászólásodat. Így már megnyugodtam :laugh:
És most jön a Yawang 2, elmentek a skacok, enyém a gép, juhééé
Oks, köszi, nem hagyott nyugodni a kisördög, ahányszor láttam a hozzászólásodat. Így már megnyugodtam :laugh:

ha végig nézted gyere mesélni ,nagyon klassz volt ez a rész isnb76 írta:

summi írta:ha végig nézted gyere mesélni ,nagyon klassz volt ez a rész isnb76 írta:
Jönnék-jönnék, de azóta egyfolytában csöng a mobilom (barátnőm, a párom és a sógornőm is hívott)

Megérzik mindig, ha lazítani akarok!! De most "véletlenül" kikapcsolom, hogy nyugi legyen és végre nézhessem a cuki KSW-t! Utána jövök! :loveforever:
Na végre, megnéztem a 2. részt és igazatok volt, nagyon jó volt.
Hűű, nagyon várom a folytatást! Most pedig szép (KSW kockahasas) álmokat! 
Spoiler: