Szia Bekka, nagyon szépen köszönöm az 1-2. részek feliratát! Most értünk haza a nyaralásból (csak 4 nap volt, még bőven elbírtam volna pár napot a szépséges Balcsin), még nem láttam, de én is kíváncsi vagyok a filmre.
Unnihoz hasonlóan én is online oldalon ismerkedtem meg a k-dorama világgal (nálam a Heartstrings-el kezdődött a rajongás). Itt szembesültem azzal, hogy az oldal üzemeltetője gyakorlatilag ellopta a feliratot. Ezt akkor én sem értettem kezdőként, mire nagy nehezen (műszaki analfabétaként meg pláne) rájöttem, hogy vannak a letöltő- és a fansub oldalak, és számomra is eljött a kánaán (a párom meg tanulhatta az időzítést, ha nem sikerült a felirathoz passzoló rawhoz hozzájutni, na és persze már a 2 terrás vinyó is kevés

). Azóta én sem járok online oldalakon, és igyekszem mindig megköszönni a feliratokat. Ha sikerül együtt haladni a fordítással, akkor véleményezni is szoktam. SAjnos a meló szempontjából ez nagyon kemény év, kevés időm marad a családra is, nemhogy a doramázásra, a gyűjtögetéssel is el vagyok maradva. Soha nem éltem vissza a feliratokkal, voltak hiányzó részek, azt a fordítótól kértem el. Türelmetlen és sürgetőző rajongótársaimat le is szúrtam párszor a DA-n, mert én is kiakadtam a stílusuktól. Minden fordítónak nagyon hálás vagyok az önzetlen munkájáért, óriási örömet szereztek egy-egy felirattal. Köszönöm!!