Köszönöm szépen a sorozat fordítását! Tetszett

BUÉK!

Kedves Annebay!
Szia Kata58!Kata58 írta: ↑2018.02.28. 18:57 Boldog vagyok, hogy egyre többen találnak rá erre a gyöngyszemre, a kicsit régebbi időben forgatott sorozattal kapcsolatban!
ahányszor meglátom az aláírásodat, dobban egy nagyot a szívem, mert azonnal eszembe jut az a bizonyos jelenet abból a részletből!
Tudom, sokan az éppen futó drámákat nézik, csak bátorításként akarom leírni, hogy sokkal többet kapunk ebből a történetből mint gondoltuk volna! Mindenképpen megér egy próbát! A klasszikus kedvencek közé való!![]()
![]()
![]()
Azt hiszem, nem is cserélem le, mert abban a lehajtott fejben, abban a mozdulatban minden benne van. Megbánás, odaadás, vágyakozás a szerelemre, féltékenység, alázat. Nem beszélve Lee Byung Hun-ról, a csodálatos és tehetséges színészről, aki ezt ezen a képen megjeleníti.ahányszor meglátom az aláírásodat, dobban egy nagyot a szívem, mert azonnal eszembe jut az a bizonyos jelenet abból a részletből!
szia Linka, Teljesen egyetértek veled, Nekem is ez jön le belőle, és az emlékek annyira nem halványultak bennem hogy szinte még tömény a hatás! az biztos, hogy ezt az aláírást változtatni nem szabad, akármennyire van más kedvenc akár sorozatból, akár szinészileg, mert ezt nem lehet felülmúlni!lintka írta: ↑2018.03.01. 22:16Szia Kata58!Kata58 írta: ↑2018.02.28. 18:57 Boldog vagyok, hogy egyre többen találnak rá erre a gyöngyszemre, a kicsit régebbi időben forgatott sorozattal kapcsolatban!
ahányszor meglátom az aláírásodat, dobban egy nagyot a szívem, mert azonnal eszembe jut az a bizonyos jelenet abból a részletből!
Tudom, sokan az éppen futó drámákat nézik, csak bátorításként akarom leírni, hogy sokkal többet kapunk ebből a történetből mint gondoltuk volna! Mindenképpen megér egy próbát! A klasszikus kedvencek közé való!![]()
![]()
![]()
Köszönöm, hogy ilyen lelkesen ajánlod másoknak is ezt a számomra legkedvesebb sorozatot!
Azt hiszem, nem is cserélem le, mert abban a lehajtott fejben, abban a mozdulatban minden benne van. Megbánás, odaadás, vágyakozás a szerelemre, féltékenység, alázat. Nem beszélve Lee Byung Hun-ról, a csodálatos és tehetséges színészről, aki ezt ezen a képen megjeleníti.ahányszor meglátom az aláírásodat, dobban egy nagyot a szívem, mert azonnal eszembe jut az a bizonyos jelenet abból a részletből!![]()
Szia, Kata58!Kata58 írta: ↑2018.03.02. 08:57szia Linka, Teljesen egyetértek veled, Nekem is ez jön le belőle, és az emlékek annyira nem halványultak bennem hogy szinte még tömény a hatás! az biztos, hogy ezt az aláírást változtatni nem szabad, akármennyire van más kedvenc akár sorozatból, akár szinészileg, mert ezt nem lehet felülmúlni!lintka írta: ↑2018.03.01. 22:16Szia Kata58!Kata58 írta: ↑2018.02.28. 18:57 Boldog vagyok, hogy egyre többen találnak rá erre a gyöngyszemre, a kicsit régebbi időben forgatott sorozattal kapcsolatban!
![]()
![]()
Köszönöm, hogy ilyen lelkesen ajánlod másoknak is ezt a számomra legkedvesebb sorozatot!
Azt hiszem, nem is cserélem le, mert abban a lehajtott fejben, abban a mozdulatban minden benne van. Megbánás, odaadás, vágyakozás a szerelemre, féltékenység, alázat. Nem beszélve Lee Byung Hun-ról, a csodálatos és tehetséges színészről, aki ezt ezen a képen megjeleníti.ahányszor meglátom az aláírásodat, dobban egy nagyot a szívem, mert azonnal eszembe jut az a bizonyos jelenet abból a részletből!![]()
![]()
Kedves Mikaz!mikaz írta: ↑2021.01.03. 18:35 Kedves Lintka! Nem tudom leírni szavakkal,milyen hálás vagyok,hogy rátaláltál erre a sorozatra! Még nem értem a végére, de az első perctől lenyűgöz. A színészi játék, még a 17 éves Shin Min Ah is fantasztikus. A rendezés árnyalatnyi finomságai, az egymást követő jelenetek kapcsolatai és az operatőri munka már önmagában is gyönyörű. A téma örök, a cselekmény mozgalmas, egy percig sem lankadhat a figyelem. A feliratoddal nagyszerűen követhető! Köszönöm!