Szia, Kata58!Kata58 írta: ↑2021.10.07. 09:50 Jól sikerült a befejező rész, de látszott hogy nagyon le akarják már zárni a sorozatot. Pedig szép lett volna legalább
egy esküvővel befejezni! A dr.nőben még az utolsó pillanatban is csalódtam, hogy nem képes normálisan viszonyulni
a kialakult helyzetre. Kétirányú csele szerencsére nem jött be!
A kicsi fiú meg milyen tünemény volt ebben a részben is!
Nagyon jó hogy végre meg tudták beszélni a dolgokat a fiatalok, bár az nem derült pl. ki, hogy a lány anyja ellopta
Joon Soo levelét a fiától, nehogy nem tudjon amerikába menni tanulni!
Tulajdonképpen szükségtelen rossznak tetette ki a lányát a plasztikázással is hogy senki ne ismerhesse majd fel ha visszajön.
Viszont szívmelengető volt, hogy igazából egyikük sem felejtette el a másikat. Szóval még ráfért volna egy rész a dolgok rendes elvarrására minden területen.
Az igazgató volt és a nagymama a legaranyosabb az egész történetben, főleg a végén. Ahogy a fiának mondta, hogy bánjon jól az anyjával, mert ő az ő felesége, de persze titokban szurkolt a fiataloknak, hogy minden rendeződjön.
Igazából mindegyikük a hűségesebb tipushoz tartoztak, akiknek csak egyvalaki az igazi a szívében minden hiba ellenére!
Nagyon szépen köszönöm ezt a jó kis sorozatot, Nem a fordításon múlott, hogy majd a felét elhúzták, nem tudták kihozni belőle a maximumot, így elkapkodták a végét! Mégis egy szerethető kis történetet kaptunk!
Kívánok kellemes napokat, megérdemelt pihenéssel! S remélem találkozunk majd még egy másik nagyszerű történettel!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hát végre eljutottunk a befejező részhez.

Igen, ez elmaradt, nem tudom, miért. Talán Joon Soo nem akarta, hogy Jang Gook-nak nagyot kelljen csalódni az anyjában. Egyből más megvilágításba helyezhette volna Joon Soo menekülését.Nagyon jó hogy végre meg tudták beszélni a dolgokat a fiatalok, bár az nem derült pl. ki, hogy a lány anyja ellopta
Joon Soo levelét a fiától,
Jang Gook anyját nem tudtam szívembe zárni. A kezdetektől látszott, mennyire nagyravágyó és becsvágyó. Pénzt fogadott el a gazdag családtól, akiknek a tizenéves lánya gázolta halálra a férjét. Így szabadulhatott meg a lány a börtöntől. A pénzt dugdosta, de felelőtlenül elszórta. A lányában volt minden bizodalma, hogy majd elvégezve egy jó egyetemet, megoldja a család nehéz anyagi helyzetét. Amikor a lánya bajba került, nem segíteni akart neki, hanem rá akarta beszélni, hogyan szabaduljon meg a tehertől.
12 év múlva, amikor már jól ment a gombóc étterem, pökhendiskedett és gáncsoskodott, ahol csak tudott. A rikácsolását nagyon nem bírtam.
Da Hae doktornő és a rezidens kapcsolata kezdett egy kicsit jó irányt venni. Amikor a srác segített neki költözködni, és utalást tenni esetleges későbbi közös életükre, akkor nem arrogánsan reagálta le, hanem nevetve kergette meg.
Végül is nem bántam meg, hogy lefordítottam, hiszen biztos lesznek páran, akik örülnek, hogy magyar felirattal nézhetik.
Ezután én is néző szeretnék lenni, van egy pár film és sorozat, ami megnézésre vár.
Minden jót kívánva üdvözöllek:

lintka