Szia Gilnis, amikor megláttam, hogy a White Christmas kapcsán jutott eszedbe a film fordítása, akkor úgy érzetem, hogy azonnal bele kell pillantanom a sorozatba. Ez megtörtént, és ott is ragadtam. Igazából sok mindent még nem tudnék írni az első részről, túl sok a kérdés és ez még csak ízelítő volt a sok titokból, úgyhogy majd talán a második rész után, bár szerintem bevárom vele a harmadik rész feliratát. Egy biztos, ezt a sorozatot nézni fogom, és remélem legalább annyira elvarázsol és lenyűgöz mint a White Christmas (kb. két hete újra megnéztem, és másodjára is nagyon-nagyon jó volt).
A kirándulós rész képi világa teljesen magával ragadott, annyira szép volt fentről a faházból a kilátás a tóra.
Bump off Lover (03/14)
Szia Gilnis!
Látom, már mindjárt készen leszel a 3. résszel is. Most szedem le a filmet, és utána nézem az első három részt. De hogy lehet abbahagyni, amit nem lehet abbahagyni?!? Köszi a fordítást!
Látom, már mindjárt készen leszel a 3. résszel is. Most szedem le a filmet, és utána nézem az első három részt. De hogy lehet abbahagyni, amit nem lehet abbahagyni?!? Köszi a fordítást!
Meghoztam a 03. részt. A szenzációhajhász újságírást utálom! >(
Atina, örülök, hogy máris elcsábultál, akkor célt értem. ;)
Én a fordítás miatt most már 5-6-szor végignéztem, és JÓ!!! Még mindig jó. Úgy is, hogy már semmi titok sincs előttem. Tényleg élvezet minden egyes szereplő reakcióját figyelni.
A színészekre egyébként nem lehet panasz. Nem írtam le a nyitásnál, de Angelát jelölték a legjobb főszereplő címére, az anyukát játszó színésznő pedig nyert is legjobb mellékszereplőként, de szerintem mindenki jól hozza a maga karakterét.
Egy a hátrány, hogy a videók minősége nem tud olyan lenni, mint amilyet a koreai sorozatoknál megszoktunk.
Cseppke, üdvözletem! Nagyon örülök neked! :) Úgy terveztem, váltogatva fordítom a Meteor Garden-t és ezt, de most azt hiszem, megint ebből fogok lefordítani egy részt. Csakhogy végképp felcsigázzalak titeket! :D
Summi, hol az ígért beszámoló a második részről? ;)
Atina, örülök, hogy máris elcsábultál, akkor célt értem. ;)
Én a fordítás miatt most már 5-6-szor végignéztem, és JÓ!!! Még mindig jó. Úgy is, hogy már semmi titok sincs előttem. Tényleg élvezet minden egyes szereplő reakcióját figyelni.
A színészekre egyébként nem lehet panasz. Nem írtam le a nyitásnál, de Angelát jelölték a legjobb főszereplő címére, az anyukát játszó színésznő pedig nyert is legjobb mellékszereplőként, de szerintem mindenki jól hozza a maga karakterét.
Egy a hátrány, hogy a videók minősége nem tud olyan lenni, mint amilyet a koreai sorozatoknál megszoktunk.
Cseppke, üdvözletem! Nagyon örülök neked! :) Úgy terveztem, váltogatva fordítom a Meteor Garden-t és ezt, de most azt hiszem, megint ebből fogok lefordítani egy részt. Csakhogy végképp felcsigázzalak titeket! :D
Summi, hol az ígért beszámoló a második részről? ;)
KÉSZ: Linger, Heartbeat Love, Hide and Seek, The Palace FOLYAMATBAN: Bump off Lover 04.
oké...akkor ma jövök tovább morfondírozni a 2. részről....gilnis írta:
Summi, hol az ígért beszámoló a második részről?

Gilnis fantasztikus a tempód , millió köszönet a 3. részért a szorgos munkádért :adore:
Szia Gilnis :3
2. rész
2. rész
Spoiler:
Summi, semmi keverces gondolat, nagyon jókat írtál, de nemigen merek reagálni. Inkább ti beszélgessetek, akik újonnan nézitek. ^-^
Spoiler:
KÉSZ: Linger, Heartbeat Love, Hide and Seek, The Palace FOLYAMATBAN: Bump off Lover 04.
Szia Gilnis!
Sikerült leszednem az összes részt. Visszajövök amint megnéztem az első három részt!
Hűha, úgy látom MinRin tetszik Neked, legalábbis a 2. rész spoilerét megnyitva. Elolvasni még nem mertem. ^-^

Sikerült leszednem az összes részt. Visszajövök amint megnéztem az első három részt!

Cseppke, kíváncsian várom a véleményed!
Summi az én emberem, hogy általában bővebben ír - már az első részről is -, de engem persze ő sem sokszor tud lepipálni.... :lol:
Én közben igyekszem a folytatással. Alig várom, hogy lássátok! :laugh:

Summi az én emberem, hogy általában bővebben ír - már az első részről is -, de engem persze ő sem sokszor tud lepipálni.... :lol:
Én közben igyekszem a folytatással. Alig várom, hogy lássátok! :laugh:
Sziasztok
a 3. rész is fantasztikusan jó volt ,azt hittem hogy sok kérdésre választ kapok erre jönnek az újabb titokzatosságok és egyre több és több kérdés .. hihetetlen amit tud ez a sorozat
próbáltam rövid lenni

a 3. rész is fantasztikusan jó volt ,azt hittem hogy sok kérdésre választ kapok erre jönnek az újabb titokzatosságok és egyre több és több kérdés .. hihetetlen amit tud ez a sorozat

Spoiler:
Szia Summi! :)
Igazából pedig még a 4. rész is csak pozícióba állít minket, és az 5.-től indul a valódi start...
Igazából pedig még a 4. rész is csak pozícióba állít minket, és az 5.-től indul a valódi start...
Spoiler: