Joseon Magician (2015)
Köszönöm Hayako a munkádat. 

--„Egy mosoly mindent képes megváltoztatni. Egy egész életet. Sőt, kettőt. Két emberét. Azokét, akik egymásra mosolyognak.”
/Csitáry-Hock Tamás/
/Csitáry-Hock Tamás/
Hálás köszönet az SRT.-s feltöltésért! Vagyon igéretes a leírás alapján! a Filmet honnan töltsem le hogy a megfelelő verzió legyen a felirathoz? Azt hittem már megvan...de nem találom a gépemen...Kata58
Csinálok néha ilyen bakit is...

- Hayako
- Fordító
- Kapcsolat:
Nagyon szívesen, szmoleage!szmoleage írta:Köszönöm Hayako a munkádat.

Az első oldalon, a LETÖLTÉS spoiler alatt megadtam a videó elérhetőségét. Ha rákatintasz, bejön egy oldal és ott a download videora kell ismét kattintani és aztán az mp4 HD720-at vagyis az 1.14 GB-os verziót kiválasztani: http://bollycine.net/download.php?id=liuZqWQLtMYkata58 írta:Hálás köszönet az SRT.-s feltöltésért! Vagyon igéretes a leírás alapján! a Filmet honnan töltsem le hogy a megfelelő verzió legyen a felirathoz? Azt hittem már megvan...de nem találom a gépemen...
Köszönöm szépen a munkátokat! Varázslatos pillanatokat szereztetek! 

Köszönöm szépen a fordítást! :">
Nagyon szép film! 

Kedves Hayako!
Köszönöm szépen a feliratot.
Köszönöm szépen a feliratot.

Szia Hayako!
Nagyon szépen köszönöm ennek a varázslatosan szép filmnek a fordítását!
Nagyon szépen köszönöm ennek a varázslatosan szép filmnek a fordítását!

Befejezett sorozataim: Family's Honor/Glory of the Family,
Endless Love(2014), Beautiful Days(2001), Comrades(2010)/Legend of the Patriots, Handsome Guy and Jung Eum/The Undateables, My Golden Life, Kang Goo's Story, 12 Years Promise/Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion, Truth/Honesty(2000), Wedding(2005), Mr. Duke
Filmfordításom: Oh! My Gran(2020)

Endless Love(2014), Beautiful Days(2001), Comrades(2010)/Legend of the Patriots, Handsome Guy and Jung Eum/The Undateables, My Golden Life, Kang Goo's Story, 12 Years Promise/Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion, Truth/Honesty(2000), Wedding(2005), Mr. Duke
Filmfordításom: Oh! My Gran(2020)