remélem nem a teljes befejezéssel kezdték a sorozatot ezen kicsit meglepődtem

baromi jól nézett ki KSW az öltönyében igaz egy kicsit szomorkás tekintetét azért megsajnáltam , de halk lágy hangja kissé pösze kiejtése nekem megunhatatlan imádni való
nyálcsorgatás <333
komoly szép történetet dolgoz fel ez a sorozat , ez már érződik az első részben . A Da Hae szegény kilátástalan élete már most szívbemarkoló jelenet volt ,ahogy az anya holteste mellett ülve ő is várja a halált ,még jó hogy időben érkezik Ha Ruy ..
Da Hae értelmes okos lány , keményen küzd hogy talpra álljon munkát találjon , hogy egyetemre mehessen , nagyon becsültem hogy nem akarta Ha Ruy gyerekkori barátja nyakába varrni magát .. inkább egyedül próbálkozott .
amikor tanította volna a barátnője húgát ..és meghallotta hogy vélekedik róla az anyja ..engem is elöntött a düh mint Da Hea-t már itt megbélyegezték a szegénysége árvasága miatt ... kemény bátor volt amikor erre a megaláztatásra válaszul elemelte az anya gyémánt gyűrűjét ... és kidobta az első moslékos hordóba yesss :thumbs up:
a legszomorúbb hogy erről a társadalmi szintről egyszerűen képtelenség vagy nagyon kemény kitartással lehet csak felkapaszkodni lehetsz okos ügyes szorgalmas tisztességes ,a társadalom előítélete miatt megbélyegzett leszel . Szegény Da Hae feladta tisztességes munkát és képes lett volna prostituáltnak állni hogy pénzt keressen
jaj de örültem Ha Ruy-nak aki épp az utolsó percben érkezett és egy kis csete- paté után megmenekítette Da Hae-t <333 istenien játszik KSW teljesen azonosul a karakter szerepével fantasztikus élmény látni őt :adore:
Milyen pokoli lelki szenvedésen ment keresztül Da Hae így kellett felnőnie ,h kislány korától szexuálisan zaklatta a nevelőapja ez borzalmas :'( Da Hae hatalmas gyűlöletet érez a nevelőapja iránt , az évek alatti sanyargatás zaklatás lelki terror miatt azon a ponton van hogy ölni is képes lenne csak már megszabaduljon a félelemtől rettegéstől .. és a szemét nevelő apjától ..

kedvenc jelentem amikor boldogan éltek a ranchon , és sikerült bejutnia Da Hae-nak az egyetemre ... az csúcs volt ahogy örültek és a sárban körbe szaladgáltak a lovas pályán ... és együtt kiabálták felvettek ,és a tengerparti jelenet detto <333 épp hiányoltam egy kis romantikát ölelkezést ebben a boldog időszakban .. lassan de ideért a csókjuk is <333333333333
amikor megláttam ,h még ide is követte Da Hae-t a szemét apja , már sejtettem ,h ebből baj lesz ... azt hittem időben kapcsol Ha Ruy ,de sajna megtörtént a legrosszabb ...

Da Hae önvédelemből ölt ... de a legrosszabb , h ölt ....