bekka írta: ↑2019.02.10. 15:52Summi, lehet hogy igazad van, és nincs alattomosság Hikariban, de mégis bemostam volna neki amikor azzal kezdte a 10. részben, hogy mosolyogva közli Emivel, hogy ő bizony lemondta az elrendezett házasságot. Szerencsére, hogy a további mondandója más irányt vett.
Ezzel a gondolatoddal teljesen egyetértek

most is úgy gondolom , h nincs alattomosság rosszindulat Hirakiban , inkább irigység volt ami a tetteit irányította , bennem is volt olyan érzés , h legszívesebben bemostam volna neki egyet
bekka írta: ↑2019.02.10. 15:52Sok okos dolog hangzott el, például Takumi szájából is, hogyha állandóan menekülünk, nem fogjuk megtudni hol van a valódi helyünk.
Igen, ez a gondolat is nagy igazság nagyon szerettem ezeket a meglátásokat a sorozatban szépen kiemelték , csak ők önmaguk elől menekültek , és túl sokáig és hosszú ideig tartott , a megoldás pedig túl gyorsnak és egyszerűnek hatott.
bekka írta: ↑2019.02.10. 15:52Fura, hogy a film utolsó harmadában már nem sok szöveget adtak Takumi szájába, gyakorlatilag csak azt mondta, hogy "Ore mo" vagyis hogy "én is".

( "Én is" köszönöm, mondta Sakinak. Aztán "én is" vettem bögréket, mondta Misuzunak)
Nekem az lett volna a fura ha többet beszélnek , pontosan azért mert a kapcsolatuk problémáját nem lehet ennyire gyorsan egyszerűen megoldani , szerintem ezzel a jelenettel azt is kifejezték , h még hosszú utat kell megtenniük a boldogságukért , ezért én annak tudtam be , h Takumiban és Misuzuban egyforma gondolat fogalmazódott meg azzal , h mindketten páros bögréket vettek , h egy új közös életet kezdenek el amiben megpróbálják kijavítani azokat a hibákat ami miatt majdnem elveszítették egymást . Ők soha nem voltak igazán kommunikatívak nyitottak egymással ez is oka volt , h megromlott a kapcsolatuk .
bekka írta: ↑2019.02.10. 15:52Emi vívódását nehéz volt látni. Én is (watashi mo....

) azt vártam, hogy a végén Yuu visszajön, hogy mégiscsak itt a helye Japánban.
Mindegyik kapcsolatban érződött az érzelmi visszafogottság , Emi zárkózottsága miatt ez még szembetűnőbb , és igen nehéz volt átérezni , h mit érez milyen vihar dúl a lelkében , és azt a fájdalmat is , h egy időre távol kell lennie Yuu-tól , pedig épp csak most teljesült be a szerelmük ... nehezen emésztettem meg , h Yuu elment , de meg kellett értenem , talán menekülni akart ezért vállata el az amerikai lehetőséget , az látszott , h felkavarta Hirakival való szakítás , és akkor még Emivel se tisztázódott a szerelmük , Ha már elvállata be kellett tartani az ígéretét , Az is érthető volt , h Emi maradni akart , az első sikerét élte meg a szakmájában és ez az elismerés szárnyakat adott új lehetőséget célt és ambíciót boldogságot , ha Yuu-lal tart az ő árnyékában mindent a nulláról kellett volna kezdenie , a szerelem mellett a saját egyéni szakmai sikerek elismerések is ugyanannyira fontosak a boldogsághoz , még ha nekünk ez kicsit meglepő volt , nagyon is életszerű megoldást gondolatot fogalmaztak meg .
bekka írta: ↑2019.02.10. 15:52Tetszett a vége is, szép kerek keretet adtak a történethez. Megvolt a katarzis élmény! Köszönöm hogy velem tartottatok!

Jó is volt ez az élmény ,maradandót alkotott

Nagyon köszönöm , h a kíváló feliratoddal nézhettem