Yawang - Queen of ambition (Kész)
Szia Yeva, de jó, hogy Te is itt vagy! Üdv a csapatban! 

Szia Yeva!yeva írta:Sziasztok!Unni2011 írta: Kíváncsi leszek rá, hogy itt majd mit alakít. Majd kivesézzük. Yevának is nagy kedvence, ezért a PM topikjában ajánlottam egy filmjét, ahol papi reverendát ölt a "kockahasú". Láttad esetleg? Nem is tudom már, hogy kinevezte el kockahasúnak. :roll:
Bár szerintem a beszédje a másik szekszepilje. /Csukott szemmel is felismerném./
Beszállok a "kivesézésbe".![]()
![]()
Tényleg nagy kedvencem KSW, bár az első számú, az örökre Joo Jin Mo marad.
Egyébként "Kockahas"-nak nevezték a Dae Mulban az idősebb miniszterelnök-feleségek a dzsigoló-bárban...

De jó! Ezek szerint sikerült belépni! Remélem tetszeni fog!
Ancsa, te?
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Sziasztok! 
Igen, köszönöm, sikerült...
Leírom majd a véleményem, csak először utol kell, érjelek benneteket.
De csak most töltöttem le a részeket, és még az eddig írt oldalakat sem olvastam el, csak az utolsó hozzászólásokat. >:-0
De igyekszem behozni a lemaradást...
És köszönöm, hogy itt lehetek, én is örülök Nektek!

De csak most töltöttem le a részeket, és még az eddig írt oldalakat sem olvastam el, csak az utolsó hozzászólásokat. >:-0
De igyekszem behozni a lemaradást...

yeva írta:Sziasztok!
De igyekszem behozni a lemaradást...![]()

Nagyon várom a véleményed.

Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Bocsánat a késlekedésért, holnapra valszeg kész leszünk az újabb 2 remek és izgalmas résszel.

bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

bekka írta:Bocsánat a késlekedésért, holnapra valszeg kész leszünk az újabb 2 remek és izgalmas résszel.![]()
ne aggódj , türelmesen várom a profi feliratokat és az izgalmakat ...

summi írta:bekka írta:Bocsánat a késlekedésért, holnapra valszeg kész leszünk az újabb 2 remek és izgalmas résszel.![]()
Csatlakozom Summihoz, türelmesen várunk, annál jobb lesz nézni

A helyzet az lányok, hogy készen vannak a feliratok, de Arkanáé nem jön át valamiért emailen, azért lehet hogy ma felteszem a 9-iket, bár nem sok értelme van a 8.nélkül. 
11- rész

11- rész
20%
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

O.k. majdcsak megoldódik, a technika ördöge néha dolgozik. Csak nyugi, türelmesen várunk.bekka írta:A helyzet az lányok, hogy készen vannak a feliratok, de Arkanáé nem jön át valamiért emailen, azért lehet hogy ma felteszem a 9-iket, bár nem sok értelme van a 8.nélkül.
11- rész20%
én mindenképpen megvárom a 2 részt egyben ..nb76 írta:O.k. majdcsak megoldódik, a technika ördöge néha dolgozik. Csak nyugi, türelmesen várunk.bekka írta:A helyzet az lányok, hogy készen vannak a feliratok, de Arkanáé nem jön át valamiért emailen, azért lehet hogy ma felteszem a 9-iket, bár nem sok értelme van a 8.nélkül.
11- rész20%