Szia, Frézia!
Örülök, hogy megint "találkozunk".

Remélem ez a sori is tetszést fog aratni mindannyiunknál.

Kellemes hétvégét!

Szia, Frézia!
Drága Eszterella!Eszterella írta: ↑2021.02.05. 22:48 Drága Lintka!
Nagyon örülök,hogy fordítod ezt a sorozatotBiztos nagyon jó lesz,mint
az összes amit fordítottál.Köszönöm szépen az első rész feliratát és a megás
letöltési lehetőséget.Remélem jól vagy,már nagyon hiányoztál![]()
Gyönyörű hétvégét![]()
Köszönöm, igen.Remélem jól vagy
Nagyon szívesen a 2. rész feliratát. A videó is elérhető.nemethbaby írta: ↑2021.02.11. 19:55 Köszönöm a 2.rész feliratát, - megvárom a Megás linkedet, mert az általam letöltöttel csúszik a felirat.![]()
Kedves Kata58!Kata58 írta: ↑2021.02.11. 20:27 Nagyon szépen köszönöm ez eheti feliratodat, s le is vadásztam nálad az aktuális részt!![]()
Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek. Az első résznek érdekes hangulata van, ahogy a régi "világot '" hozta, s annál érdekesebb lesz a folytatás majd a mai felnőttekkel! A szereposztás pazar!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szia, Kata58! Melyik 44 éves színésznő halt meg. Azt tudom, hogy egy 26 éves színésznő január 25-én meghalt, de a másik halálesetről nem találtam semmit.Kata58 írta: ↑2021.02.13. 15:40 Szia Lintka! Remélem hamarosan, úgy néz ki látatlanban mondom, mert még nem láttam a 3. részt, hogy már abban vagy az elkövetkezendőben.
Egyébként nem is tudtam hogy már az idén is elhunyt két koreai színésznő, 5 napja..ma futottam bele a youtuben. 44 évesen . Egyik legjobb alakítása a LMH.-val volt. Még most is hüledezek...Megyek, hogy egy kicsit eltereljem a gondolataimat!..