Niki, Nita, Catobori,
nagyon szívesen! ^^ Nem bánjátok meg, ha megnézitek, ezt garantálom!
Bump off Lover (03/14)
KÉSZ: Linger, Heartbeat Love, Hide and Seek, The Palace FOLYAMATBAN: Bump off Lover 04.
Köszönöm a feliratokat :laugh:
Már csak a filmet kell begyüjtenem.
Már csak a filmet kell begyüjtenem.
sziasztok !
már megint egy fantasztikusan jó sorozatot találtál Gilnis , ezt képtelenség abbahagyni ! :thumbs up:
1 rész
.
már megint egy fantasztikusan jó sorozatot találtál Gilnis , ezt képtelenség abbahagyni ! :thumbs up:
1 rész
Spoiler:
.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára summi 2014.01.19. 23:49-kor.
Szia Summi!
Örülök, hogy tetszett. ^-^ Nagyon jó a nyitás, de elhiheted, hogy ez csak hangulatalapozó volt...
Ez a szuper ebben a sorozatban, hogy mindenben és mindenkiben kivétel nélkül kételkedni lehet. Mint írtam a nyitó posztban, "vörös heringek" úton-útfélen....
Örülök, hogy tetszett. ^-^ Nagyon jó a nyitás, de elhiheted, hogy ez csak hangulatalapozó volt...
Spoiler:
KÉSZ: Linger, Heartbeat Love, Hide and Seek, The Palace FOLYAMATBAN: Bump off Lover 04.
Szia Gilnis
Nagyon jó a nyitás, de elhiheted, hogy ez csak hangulatalapozó volt...
igen Gilnis .. ez már érződik a 2. részben .. a feszültség és az izgalmak egyre fokozódnak mi lesz itt még

Nagyon jó a nyitás, de elhiheted, hogy ez csak hangulatalapozó volt...
igen Gilnis .. ez már érződik a 2. részben .. a feszültség és az izgalmak egyre fokozódnak mi lesz itt még

Spoiler:
Summi, ígérem, nem sokat kell várni a 3. részre. ^-^
Tudtam, hogy rád számíthatok, és jössz majd a jobbnál jobb ötleteiddel! Most is meg kell mondjam, hogy beletrafáltál több mindenbe is. :lol:
Egyébként mi a véleményed a svindler srácról?
Tudtam, hogy rád számíthatok, és jössz majd a jobbnál jobb ötleteiddel! Most is meg kell mondjam, hogy beletrafáltál több mindenbe is. :lol:
Spoiler:
ennek nagyon örülök , nagyon jó lesz mert itt a várakozás a legnagyobb kínszenvedés :lol: konkrétumot ha szabad kérnem .. ^-^gilnis írta:Summi, ígérem, nem sokat kell várni a 3. részre. ^-^
Spoiler:

Most kapnál egy nyelvkiöltős smiley-t, ha lenne. :lol:summi írta:konkrétumot ha szabad kérnem ..
Megfogadtam, hogy nem ígérek konkrétumot, és az aláírásomban látszik, éppen hol tartok. ^-^
Yi Zhen-nel együtt úgy elnevettem magam, amikor meghallottam azt a cd-t. :lol:summi írta:őt azért nem tatom rossz srácnak.. de majd elválik többet kellene tudnom róla ..
Nem is akarom megúszni a 2. részt! :laugh: Inkább írjatok minél többen!
Gilnis, ezt is köszönöm, most aztán lesz mit néznem :laugh:
Szerintem tetszeni fog. A White Christmas kapcsán jutott eszembe, hogy ezt talán le kéne végre fordítani. :adore:atina369 írta:Gilnis, ezt is köszönöm, most aztán lesz mit néznem :laugh: