Yawang - Queen of ambition (Kész)

K-doramák
nb76

2014.03.19. 23:05

Szia Yeva, de jó, hogy Te is itt vagy! Üdv a csapatban! :-)
bekka
Fordító

2014.03.20. 06:23

yeva írta:
Unni2011 írta: Kíváncsi leszek rá, hogy itt majd mit alakít. Majd kivesézzük. Yevának is nagy kedvence, ezért a PM topikjában ajánlottam egy filmjét, ahol papi reverendát ölt a "kockahasú". Láttad esetleg? Nem is tudom már, hogy kinevezte el kockahasúnak. :roll:
Bár szerintem a beszédje a másik szekszepilje. /Csukott szemmel is felismerném./ :wink:
Sziasztok! :)

Beszállok a "kivesézésbe". :) ;-)

Tényleg nagy kedvencem KSW, bár az első számú, az örökre Joo Jin Mo marad. :)
Egyébként "Kockahas"-nak nevezték a Dae Mulban az idősebb miniszterelnök-feleségek a dzsigoló-bárban... :-)
Szia Yeva! :-)
De jó! Ezek szerint sikerült belépni! Remélem tetszeni fog!
Ancsa, te?
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2

bekkafeliratai@gmail.com
Image
yeva
Fordító

2014.03.20. 18:35

Sziasztok! :)

Igen, köszönöm, sikerült...
Leírom majd a véleményem, csak először utol kell, érjelek benneteket.
De csak most töltöttem le a részeket, és még az eddig írt oldalakat sem olvastam el, csak az utolsó hozzászólásokat. >:-0
De igyekszem behozni a lemaradást... :-)

És köszönöm, hogy itt lehetek, én is örülök Nektek! :)
bekka
Fordító

2014.03.20. 19:19

yeva írta:Sziasztok! :)

Igen, köszönöm, sikerült...
Leírom majd a véleményem, csak először utol kell, érjelek benneteket.
De csak most töltöttem le a részeket, és még az eddig írt oldalakat sem olvastam el, csak az utolsó hozzászólásokat. >:-0
De igyekszem behozni a lemaradást... :-)

És köszönöm, hogy itt lehetek, én is örülök Nektek! :)
(l)
Nagyon várom a véleményed.:)
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,

bekkafeliratai@gmail.com
Image
bekka
Fordító

2014.03.23. 18:15

Bocsánat a késlekedésért, holnapra valszeg kész leszünk az újabb 2 remek és izgalmas résszel. :-D ;-)

bekkafeliratai@gmail.com
Image
summi

2014.03.24. 16:29

bekka írta:Bocsánat a késlekedésért, holnapra valszeg kész leszünk az újabb 2 remek és izgalmas résszel. :-D ;-)

ne aggódj , türelmesen várom a profi feliratokat és az izgalmakat ... LOL
nb76

2014.03.24. 18:26

summi írta:
bekka írta:Bocsánat a késlekedésért, holnapra valszeg kész leszünk az újabb 2 remek és izgalmas résszel. :-D ;-)

Csatlakozom Summihoz, türelmesen várunk, annál jobb lesz nézni :-D
bekka
Fordító

2014.03.25. 17:36

A helyzet az lányok, hogy készen vannak a feliratok, de Arkanáé nem jön át valamiért emailen, azért lehet hogy ma felteszem a 9-iket, bár nem sok értelme van a 8.nélkül. :)

11- rész
   20%

bekkafeliratai@gmail.com
Image
nb76

2014.03.25. 18:39

bekka írta:A helyzet az lányok, hogy készen vannak a feliratok, de Arkanáé nem jön át valamiért emailen, azért lehet hogy ma felteszem a 9-iket, bár nem sok értelme van a 8.nélkül. :)

11- rész
   20%
O.k. majdcsak megoldódik, a technika ördöge néha dolgozik. Csak nyugi, türelmesen várunk.
summi

2014.03.25. 19:23

nb76 írta:
bekka írta:A helyzet az lányok, hogy készen vannak a feliratok, de Arkanáé nem jön át valamiért emailen, azért lehet hogy ma felteszem a 9-iket, bár nem sok értelme van a 8.nélkül. :)

11- rész
   20%
O.k. majdcsak megoldódik, a technika ördöge néha dolgozik. Csak nyugi, türelmesen várunk.
én mindenképpen megvárom a 2 részt egyben .. (bounce) . amúgy ez így szokott lenni ha valamit nagyon akarsz akkor tuti közbe jön valami :-\ mi hűségesen kitartunk fighting ;-)
Válasz küldése