Nem ismerem, de azokat részesítem előnyben, amelyekhez van magyar felirat is.UsagiYojimbo írta: Ismered a BEGIN Japanology című sorozatot?... Ajánlom közülük a Ramen és a Footware című epizódokat, meg persze a többit is...

Nem ismerem, de azokat részesítem előnyben, amelyekhez van magyar felirat is.UsagiYojimbo írta: Ismered a BEGIN Japanology című sorozatot?... Ajánlom közülük a Ramen és a Footware című epizódokat, meg persze a többit is...
Ez szép angol, nem az a japános érthetetlen, amit ők annak csúfolnak...Unni2011 írta:Nem ismerem, de azokat részesítem előnyben, amelyekhez van magyar felirat is.UsagiYojimbo írta:Ismered a BEGIN Japanology című sorozatot?... Ajánlom közülük a Ramen és a Footware című epizódokat, meg persze a többit is...A szép angolt viszont szívesen hallgatom, ezért lehet, hogy most megint megnézek Gilnis által ajánlott új angol Sherlock-ból egy részt.
/6+1 rész van meg./
Ez tényleg helytálló megállapítás róla.UsagiYojimbo írta:....Jeremy Brett nem olyan, mint Sherlock Holmes, Jeremy Brett maga Sherlock Holmes!"...
Köszi, igen erre gondoltam.UsagiYojimbo írta:Amúgy a kérdéses lábbeli a geta, lásd a mellékelt képet:
Ugyanez érvényes a David Suchet féle Poirot-ra is...Unni2011 írta:Ez tényleg helytálló megállapítás róla.UsagiYojimbo írta:....Jeremy Brett nem olyan, mint Sherlock Holmes, Jeremy Brett maga Sherlock Holmes!"...![]()
Igen, egyetértek, a kis belgát el sem tudnám képzelni más színésszel.UsagiYojimbo írta: Ugyanez érvényes a David Suchet féle Poirot-ra is...
Pedig volt egy olyan Poirot film, amiben nem Poirot-t játszotta!Unni2011 írta:Igen, egyetértek, a kis belgát el sem tudnám képzelni más színésszel.UsagiYojimbo írta:Ugyanez érvényes a David Suchet féle Poirot-ra is...
És hol etted a ráment? Én milyen rámen is volt?Unni2011 írta:Az első tál Ramen evésén, épp a nyáron estem át, néhány kedves fórumozótársam ajánlására.Nagyon ízlett, azóta is, ha rágondolok, érzem ízét.
Momotaro Ramen, Bp. V.ker.UsagiYojimbo írta: És hol etted a ráment? Én milyen rámen is volt?
Én a Wasabiból szoktam rendelni, ott ezt ettem a múltkor:Unni2011 írta:Momotaro Ramen, Bp. V.ker.UsagiYojimbo írta: És hol etted a ráment? Én milyen rámen is volt?
http://www.etterem.hu/10101
Csirkés ramen volt, Shiitake gombával, bambuszrüggyel.![]()
http://www.etterem.hu/10101/etlap
Jól hangzik.UsagiYojimbo írta: Én a Wasabiból szoktam rendelni, ott ezt ettem a múltkor:
Japán marhahúsleves zöldségekkel, udon tésztával és panko csirkével
Külön dobozban hozták a forró levest, és külön dobozban a (szerintem) hűtött betéteket, amit nekem kellett összeönteni. Mondjuk máshogy nehezen lehetne elkerülni, hogy a panírozott csirke átázzon...