Drága Eszterella!Eszterella írta: ↑2021.08.14. 16:18 Drága Lintka!
Köszönöm szépen a 21.részt is és pont azokra a szereplőkre gondoltam akiket
felsoroltál amikor az elvarratlan szálakról írtam.Különben teljesen egyetértek veled
és sajnálom,hogy nem olyan jó a sorozat mint amit vártunk.Én nem tudtam,hogy
hosszabbra volt tervezve,de így már érthető,hogy kapkodtak,persze ha forgatókönyvíró
kreatívabb lett volna másképp is meg lehetett volna oldani.Persze ezen kár is ötletelni,
mert ez van és a pozitív oldalát nézzük.Nyilván más Neked aki fordítod és a szabad
időd megy rá.Elég sok benne az idegesítő karakter,ráadásul felesleges is,hogy benne
legyenek a filmben,de nem azokra koncentrálokSzerencsére az összes többi sorozat
amit fordítottál szuper jó volt,így ez nagyon jó arány,hiszen rengeteg a gyenge sorozat
és van aki többször belefut ilyenekbe ahogy látom.
Gyönyörű hétvégét és jó pihenést![]()
Nagyon szívesen a huszonegyediket is.

Jó, hogy a történet pozitív oldalát, mondanivalóját nézed.
Majd csak elboldogulok a hátralévő öt rész fordításával is, bár nagy bánat ért.
Szombaton viharos gyorsasággal ment el az örök vadászmezőkre a legidősebb kutyám. 13 év és két hónapot élt. Jól tartotta magát, de ezt a hosszan tartó hőséget nem bírta. Szabad ki-be járása volt még éjjel is a lakásból. Elmúlt felette az idő, de beteg soha nem volt. Az éves két oltáson kívül állatorvost nem látott. Szívgyengeség vitte el. 3 órán keresztül küzdöttünk, én és az állatorvos, de nem sikerült visszahozni.
Elnézést ezért a kitérőért.
Összeszedem magam lelkileg, és megpróbálok koncentrálni a maradék részek fordítására.
Minden jót kívánok Neked és sok élvezhető, jó doramát.