Köszönöm a feliratokat, fúú, nem is tudom, mit mondjak ehhez a két részhez.
Spoiler:
megértelek , h nem bírod abba hagyni , én már tűkön ülve várom a folytatást , én ezért nem mertem továbbnézni angollal ..bekka írta:Lányok, nagyon örülök hogy nektek is ennyire tetszik. Tegnap megnéztem a következő 2 részt, hogy aztán belekezdjek a 9-be.Hát az lett a vége hogy megnéztem 4 részt, nem bírtam abbahagyni.Továbbra sem fogunk unatkozni.Szerencsére. Ma szerintem belekezdek a kilencedikbe.
Barbi te még mindig nem nézed?
bocsi nem sürgetésnek szántam , de fantasztikus sorozat egy jól felépített nagyon izgalmas történettelbekka írta:Ne is nézd!!)
Nagyon inspirál a film, úgyhogy tényleg rengeteg jó ötletem van a fordításhoz, jobb lesz mint az angol...
Na de a szerénytelenséget félretéve, már a fele megvan a kilencediknek és láttam hogy Arkana is jól halad. Majd megdumálom vele, h húzzunk bele egy kicsit ...
Sziasztok!Unni2011 írta: Kíváncsi leszek rá, hogy itt majd mit alakít. Majd kivesézzük. Yevának is nagy kedvence, ezért a PM topikjában ajánlottam egy filmjét, ahol papi reverendát ölt a "kockahasú". Láttad esetleg? Nem is tudom már, hogy kinevezte el kockahasúnak. :roll:
Bár szerintem a beszédje a másik szekszepilje. /Csukott szemmel is felismerném./