a következő részbe...

Szerintem kevés a lesz a 6 rész a szálak elvarrásához. Igaz, ha főhőseink kapcsolatának milyensége kiderül, akkor legyünk elégedettek.Kata58 írta: ↑2021.07.31. 11:34 Mondhatni hogy az elkényeztettségnek megvan az ára! Én is kíváncsi leszek, hogy oldják meg 6 rész alatt az egész kalamajkát! Érdekes mindenkinek a reakciója, az adott problémát illetően. Na persze, nekem is tátva maradt a szám a meglepetéstől. vajon mit akar elérni? Csak nem jött rá mégis hogy ki áll előtte,,?Lehet egy icipicit leselkedni fogok
a következő részbe...További szép nyarat kívánok nektek.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drága Eszterella!Eszterella írta: ↑2021.07.31. 10:36 Drága Lintka!
Nagyon megörültem a 20. résznek és hálás köszönet érte,hogy
a sok munka mellett ilyen gyorsan lefordítottad.Persze nem
bírtam várni és tegnap késő este megnéztem![]()
Igen alakulnak a dolgok és ahogy látom a "kedves" doktornő
akcióba lép,lehet hogy nem bírom ki és belenézek a következő
részbe,igaz úgysem értem a lényeget,inkább erőt veszek magamon.
Azért félelmetes lehet amikor rákényszerítenek valakire egy házasságot,
kíváncsian várom ebből mi jön majd ki.és,hogy minden szálat el tudnak-e
varrni 6 rész alatt.![]()
Gyönyörű hétvégét Neked![]()
![]()
Szia, Kata58!Kata58 írta: ↑2021.08.06. 21:15 drága Lintka, ne mérgelődj, ezt most így fogtuk ki! Mindenesetre az utolsó két részben azért majd valamennyire kárpótolva leszünk, de bennem vannak hiányérzetek! Látszik, hogy 5o részre tervezték, s így mivel rövidíteni kellett, nem tudták mire tegyék a hangsúlyt, szerintem itt lett elszúrva! Erre mondják hogy sokat akar a szarka de nem bírja a farka.
De ez nem a te hibád! Úgyhogy változatlanul örömmel várjuk a munkádat, hogy legalább többet is megértsünk belőle!![]()
![]()
![]()
![]()
Kata58 írta: ↑2021.08.13. 16:28 Ösztönös a doktornő féltékenysége, még nem teljesen biztos benne hogy ki Rea de mindenesetre nem véletlen célozgatott. Úgy látszik a múltban történt szemétségéből sem tért meg, egy cseppet se bánja az akkori tettét.
anya lánya között dúl a háború pedig a nagymamának abból a szempontból igaza van hogy a kislány méltó lenne az étterem vezetésére a későbbiekben.
Nem nevelte jól a fiát, s mégis milyen nagyra tartja! Nem minden az iskola! Sajnos a tradíciók még ma is dominálnak!
Az irodai pofon nagyon jól sikerült és megérdemelt volt!!! Nekem tetszett!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Hát, nem tudom, hiszen egy étterem vezetéséhez nemcsak főzési tudomány kell, hanem meg kell szervezni a nyersanyagbeszerzést, bánni kell tudni a meglett korú, vagy éppen fiatal dolgozókkal és megfelelő udvariassággal kell bánni a vendégekkel. Az a kis tanulatlan lány valóban nem lenne alkalmas ilyen összetett feladatra. Az utóbbi feladatokat a nagyi lánya látta el, és amint a példa mutatja, nagyon jól. Persze kellett egy jó recept is a gombócok elkészítéséhez, ami valószínű már a bérelt boltban is működött, de a nagyi egyedül nem igazán tudott sok pénzt keresni vele.anya lánya között dúl a háború pedig a nagymamának abból a szempontból igaza van hogy a kislány méltó lenne az étterem vezetésére a későbbiekben.
Nekem is!Az irodai pofon nagyon jól sikerült és megérdemelt volt!!! Nekem tetszett!!!