Yawang - Queen of ambition (Kész)

K-doramák
nb76

2014.03.12. 22:49

Szia Bekka, de örülök, hogy visszatért az oldal, köszönet és hála érte Usaginak! Így szép és jó ez az oldal. :)
Köszönöm a feliratokat, fúú, nem is tudom, mit mondjak ehhez a két részhez.
Spoiler:
teljesen kiakadtam, szegény-szegény kislány és szegén KSW. Ezt a nőt nem is akarom minősíteni, mert csak válogatott ronda szavak jutnak az eszembe. Tényleg mindenen és mindenkin átgázol, a saját gyereke is áldozatául esett a törekvéseinek, de gyanítom, nem tanul belőle. És ahogy KSW-t megint kihasználta és még börtönbe is juttatta, hát ez a nő maga az ördög, remélem, megkapja a méltó büntetését. Szegény gazdag srác sem tudja, hogy kit is dédelget folyton és ki miatt veszik össze a "nővérével". Egyébként én is úgy érzem, Bekka, hogy inkább az anyja lesz (Heirs-ből is láttuk, hogy divat eltitkolni az anya-gyerek kapcsolatot gazdagéknál), kíváncsi leszek, hogy itt mi az ok a titkolózásra.
Nem is néztem, hogy ide is felkerült a Bride of Century, naná, hogy megyek oda is! Meg is nézek egy részt belőle, hogy kiheverjem ezt a sok szomorúságot.
summi

2014.03.14. 23:48

Sziasztok :)

hurrá hurrá a régi kedvenc dizájn köszönöm ezerszer köszönöm ez sokkal otthonosabb :cupp: :)

végre sikerült megnéznem a 6-7 részeket .. :) eddig szuper jó ez a sorozat ,örülök , h fordítjátok ,élvezet a feliratotokkal nézni :cupp:

Spoiler:
Do-kyeong tuti hogy az anyja Do-hoon nak, azért nevetett annyira a nagynénje, amikor meglátta hogy Da-haenak gyereke van, amit titkolt

nem tudom , h igaz lehet ez ? figyeltem én is a nagynéni tekintetét furcsa is volt .. de én annak tudtam be . h ő mindig kárörvendő volt , megvan kötve a keze és az elnöktől függ mindenben , nehezen viseli , h nem szórhatja a pénzt kénye kedve szerint .. mintha örülne , h nem simán mennek a dolgok .. vagy annak, h borsot törnek az elnök orra alá..

Do Hoon -t nagyon megkedveltem és most sajnálom ő is egy rendes srác , őszinte és tiszta szívből szereti Da Hae-t .. húú belegondolni is rossz , min megy majd keresztül ha rájön kibe szeretett bele .. :{

annak örültem,h egy kicsit kapott a testére Da Hae , parázott amikor megtalálták a mostohaapja maradványait ...
na de ,hogy ezt is megússza .. itt meg kellett állítanom a videót .. és kifújni a levegőt ..
itt dobtam az első hátast amikor Ha Ryoo úgy vallott ahogy Da Hae kérte tőle ... normáliiiis ....nem ő egy vak és őrült szerelmes , hogy hihet ennek a ribancnak .. és ő üli le a büntetést max bűnrészes lehetne de nem gyilkos ..

ha lassan is de szorul a hurok a nyakán .. Do Kyung okos és nem hisz neki .. és Da Hae elárulta magát mert bele ment az egyességbe ..
a kicsi lányt nagyon sajnáltam miért miért ő .. :'O .Ha Ryoo helyébe nem engedtem volna azt se , h Da Hae láthassa a lányát .. nem hogy elvigye Amerikába ... Ha Ryoo lehetnél egy kicsit keményebb szívtelenebb Da Hae-val ..
nagyon kíváncsi vagyok , mi lesz a folytatásban .. Do Hoon a másik nagyágyú aki se lát se hall ..és tuti visszatér hozzá Da Hae aki el se ment ..
bekka
Fordító

2014.03.16. 09:38

Lányok, nagyon örülök hogy nektek is ennyire tetszik. Tegnap megnéztem a következő 2 részt, hogy aztán belekezdjek a 9-be.Hát az lett a vége hogy megnéztem 4 részt, nem bírtam abbahagyni.Továbbra sem fogunk unatkozni.:) Szerencsére. Ma szerintem belekezdek a kilencedikbe.
Barbi te még mindig nem nézed?
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2

bekkafeliratai@gmail.com
Image
summi

2014.03.19. 19:46

bekka írta:Lányok, nagyon örülök hogy nektek is ennyire tetszik. Tegnap megnéztem a következő 2 részt, hogy aztán belekezdjek a 9-be.Hát az lett a vége hogy megnéztem 4 részt, nem bírtam abbahagyni.Továbbra sem fogunk unatkozni.:) Szerencsére. Ma szerintem belekezdek a kilencedikbe.
Barbi te még mindig nem nézed?
megértelek , h nem bírod abba hagyni , én már tűkön ülve várom a folytatást , én ezért nem mertem továbbnézni angollal ..
(blink)
bekka
Fordító

2014.03.19. 20:34

Ne is nézd!! :)))

Nagyon inspirál a film, úgyhogy tényleg rengeteg jó ötletem van a fordításhoz, jobb lesz mint az angol...:P
Na de a szerénytelenséget félretéve, már a fele megvan a kilencediknek és láttam hogy Arkana is jól halad. Majd megdumálom vele, h húzzunk bele egy kicsit ...:D

Különösen Do Kyungot jó fordítani, annyira szívemből beszél!

Ez a forgatókönyvíró nem bánik kesztyűs kézzel a szereplőkkel, de attól olyan jó ez!
Sietek, ígérem.
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,

bekkafeliratai@gmail.com
Image
nb76

2014.03.19. 20:52

Húú, köszi Bekka, én is nagyon kíváncsi vagyok ám már! A Bride azért enyhít kicsit ezen, talán kibírom.
De azért persze türelmesen várok ám, csak a szám jár! (LOL)
bekka
Fordító

2014.03.19. 21:16

:D Tudom én azt!

bekkafeliratai@gmail.com
Image
summi

2014.03.19. 21:16

bekka írta:Ne is nézd!! :)))

Nagyon inspirál a film, úgyhogy tényleg rengeteg jó ötletem van a fordításhoz, jobb lesz mint az angol...:P
Na de a szerénytelenséget félretéve, már a fele megvan a kilencediknek és láttam hogy Arkana is jól halad. Majd megdumálom vele, h húzzunk bele egy kicsit ...:D
bocsi nem sürgetésnek szántam , de fantasztikus sorozat egy jól felépített nagyon izgalmas történettel (bounce) nem nézem meg angollal türelmesen várok , nem akarok lemaradni a részenkénti dumapartikról az elég nagy visszatartó erő mert azt is szeressük (LOL)
az inspirációdnak pedig nagyon örülök , végig imádtam a magyar szöveget is .. ne szerénykedj ami jó az jó és jár érte egy nagy adag dicséret .. (l) Arankát azért nagyon ne sürgesd .. (LOL)
bekka
Fordító

2014.03.19. 21:24

:D tudom én hogy nem surgetni akartál!

bekkafeliratai@gmail.com
Image
yeva
Fordító

2014.03.19. 22:51

Unni2011 írta: Kíváncsi leszek rá, hogy itt majd mit alakít. Majd kivesézzük. Yevának is nagy kedvence, ezért a PM topikjában ajánlottam egy filmjét, ahol papi reverendát ölt a "kockahasú". Láttad esetleg? Nem is tudom már, hogy kinevezte el kockahasúnak. :roll:
Bár szerintem a beszédje a másik szekszepilje. /Csukott szemmel is felismerném./ :wink:
Sziasztok! :)

Beszállok a "kivesézésbe". :) ;-)

Tényleg nagy kedvencem KSW, bár az első számú, az örökre Joo Jin Mo marad. :)
Egyébként "Kockahas"-nak nevezték a Dae Mulban az idősebb miniszterelnök-feleségek a dzsigoló-bárban... :-)
Válasz küldése