Miss Pilot 2013 11/11
Kedves Bekka! Köszönöm ennek a kedves sorozatnak a fordítását!
Sziasztok! Köszönöm a teljes fordítást. Kedves Bekka, elküldenéd nekem emailban, mert a gépem nem engedi leszedni...ilyen még nem volt.. Mindegyik virusírtó blokkolja, pedig a sori megvan már csak a felirat kellene...amit nem enged...előre is köszönöm! 

Kedves Bekka!
Itt is szeretném megköszönni a sorozat fordítását, én csak most kezdem majd a maratonozást:)
Jó hétvégét!
Üdv.
Györgyi
Itt is szeretném megköszönni a sorozat fordítását, én csak most kezdem majd a maratonozást:)
Jó hétvégét!
Üdv.
Györgyi
Örülök hogy nektek is tetszik!
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

végre végére értem a fordítással is ennek a sorozatnak,. Nagyon tetszett a történet felvezetése, törekvések, bukások, új lehetőségek tárháza. Ahogy segítették egymást, néha a féltékenység ellenére is...aranyosak voltak. Biztos hogy megnézem majd egyben úgy hogy amíg időm engedi nem csak egy részt, hanem többet. Köszönet a fordításért...

Köszönöm Kata!Kata58 írta: ↑2018.10.15. 08:51 végre végére értem a fordítással is ennek a sorozatnak,. Nagyon tetszett a történet felvezetése, törekvések, bukások, új lehetőségek tárháza. Ahogy segítették egymást, néha a féltékenység ellenére is...aranyosak voltak. Biztos hogy megnézem majd egyben úgy hogy amíg időm engedi nem csak egy részt, hanem többet. Köszönet a fordításért...![]()
![]()
![]()
Állítólag ez is jó a feliratokhoz:
Spoiler:
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

-
Kedves Bekka!
Jó kis sorozat volt - örülök, hogy láthattuk a te fordításoddal együtt. Köszönöm szépen a munkád!
(Én Usagi szerveréről gyűjtöttem be korábban a részeket - nagy segítség volt, bár mostanában nem érem el.
)
Jó kis sorozat volt - örülök, hogy láthattuk a te fordításoddal együtt. Köszönöm szépen a munkád!
(Én Usagi szerveréről gyűjtöttem be korábban a részeket - nagy segítség volt, bár mostanában nem érem el.
![Robot :]](./images/smilies/em_4_1.png)
Köszönöm!Blackfield írta: ↑2018.10.17. 15:14 Kedves Bekka!
(Én Usagi szerveréről gyűjtöttem be korábban a részeket - nagy segítség volt, bár mostanában nem érem el.)

bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Kedves Bekka, köszönöm szépen a remek fordítást, izgalmas, aranyos sorozat, élveztem minden percét.
Kedves Bria
De rég hallottam felőled!
Örülök hogy tetszett! ♡♡♡
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com