Nagyon köszönöm, ma végre meg tudtam nézni a 8. részt, s ez most igazán üdítő,hogy rögtön folytathatom!
Vajon mi lesz a vallomás következménye? Bár azt sejtetik,hogy a hölgy figyelme már egészen másfelé irányul.
Az igazgatóhelyettes nagyon ellenszenves már az elejétől fogva. Tetszett ez a rész, végre találtak fogást rajta. Az elnök megalázása viszont fájdalmas jelenet volt -"mitugrász"-, de az a határozott elszántság is jó, ahogy túllépett a helyzeten.
Life (2018) Complete
사랑이란 바로 기적같은 것이다. 더 많이 나누어줄수록 더 많이 가지게 된다.
A szeretet csodálatos dolog, nem fogy, ha adsz belőle, hanem gyarapodik.
Nagyon tetszik a sorozat, ahogy orvosunk az ügy mellé áll, ahogy szereti az öccsét, ahogy öccse szerelme utat mutat az igazgatónak, aki szerintem már kezd beleszeretni a doktornőbe. S elmegy vele mindenhová, ahová az vezeti és ahol felnyitja a szemét. Szerintem kezd átalakulni és a jó oldalra állni. S előbb-utóbb a sikerhajhászó főnöke ellen fog szegülni.

Kedves Onna, de jó,hogy Te is követed a sorozatot! Hasonló gondolatokkal zártam én is a legutóbbi epizódot.
Egyrészt nagyon finoman alakulnak a dolgok a doktornő és Koo igazgató között.
De mégis, mintha a Secret Forest/Stranger érzelmekre képtelen ügyvéd karaktere (ő is Cho Seung Woo volt) ismétlődne ebben a sorozatban. Látszólag semmi nem tudja kizökkenteni a nyugalmából és az elszántságából. Nincsenek spontán reakciói. Kiszámított minden gesztusa.
De kérdéses Koo igazgató valódi személyisége. Ellentmondás van a felvillantott háttér és az érzelemmentes, hideg logikával működő vezető szerepe között. Otthon kedves fiú,aki odabújik az anyjához, megsajnál és örökbe fogad egy kutyát, hosszasan nézi a babát az inkubátorban, odafigyel az árvaházba kerülő kisfiúra. Ügyes utalások ezek, minden pillanatnak jelentősége van. S mindemellett a volt iskolatárs, a "beépített" ember, akihez barátként viszonyul. Nem mellesleg róla is kiderül apránként, hogy segítőkész és empatikus.
Remélem,hogy a jó oldalt képviselik majd mindketten. Segítőnek ott van a doktornő is a finom terelgetéseivel. De az sem kizárt,hogy Ye Jin-Woo is támogató lesz végül.
Különös atmoszférája van ennek a sorozatnak, szeretek elmerülni a részletekben.
Egyrészt nagyon finoman alakulnak a dolgok a doktornő és Koo igazgató között.
De mégis, mintha a Secret Forest/Stranger érzelmekre képtelen ügyvéd karaktere (ő is Cho Seung Woo volt) ismétlődne ebben a sorozatban. Látszólag semmi nem tudja kizökkenteni a nyugalmából és az elszántságából. Nincsenek spontán reakciói. Kiszámított minden gesztusa.
De kérdéses Koo igazgató valódi személyisége. Ellentmondás van a felvillantott háttér és az érzelemmentes, hideg logikával működő vezető szerepe között. Otthon kedves fiú,aki odabújik az anyjához, megsajnál és örökbe fogad egy kutyát, hosszasan nézi a babát az inkubátorban, odafigyel az árvaházba kerülő kisfiúra. Ügyes utalások ezek, minden pillanatnak jelentősége van. S mindemellett a volt iskolatárs, a "beépített" ember, akihez barátként viszonyul. Nem mellesleg róla is kiderül apránként, hogy segítőkész és empatikus.
Remélem,hogy a jó oldalt képviselik majd mindketten. Segítőnek ott van a doktornő is a finom terelgetéseivel. De az sem kizárt,hogy Ye Jin-Woo is támogató lesz végül.
Különös atmoszférája van ennek a sorozatnak, szeretek elmerülni a részletekben.
Köszönöm a 12. részt! Félelmetes,hogy mire képesek a hatalom birtokosai! Meddig képesek elmenni az érdekeik érvényesítése és a sötét ügyeik leplezése céljából! Már csak négy epizód van, s még mindig befelé megyünk a problémák szövevényébe. Azért biztató fordulat, hogy egy-egy szereplő már változtat a korábbi kényelmes álláspontján.
Remélem az igazgatónőnek nem lesz baja és azt is remélem, hogy a pénzhajhász vezérigazgató váratlanul beteg lesz és kórházba kerül, ahol megtapasztalja intézkedéseinek következményét.
-
Köszönöm szépen az eddigi munkádat!!Várom a továbbiakat is, 

Köszönöm! Mesterien értenek a feszültség fokozásához. Egy részben hogy is fog minden szál elvarródni? Nagyon tetszett két szereplő meditálása Gu úr személyiségét illetően. A rokkant srác érzékeny és fogékony minden emberséges gesztusra. A kis doktornő meg kezdi felismerni a saját érzéseit?
No arra én is kíváncsi vagyok, hogy egy részben hogy oldódik meg minden. Remélem, nem csapják össze a végét. Valamilyen drasztikus változásnak kellene történnie? Váratlan fordulatként a vezért érzelmi vagy testi baleset éri és ekkor megváltoztatja az álláspontját?
Gratulálok az újabb befejezett sorozatodhoz. Sok mindent belesűrítettek az utolsó részbe utalásokkal, sejtésekkel, de azért jó volt.
Kedves Cloverwl! Gratulálok a befejezett sorozathoz. Köszönöm a jól követhető, igényes feliratot!