Kicsit meglepet Aki kapcsolata Shinji-el ,

Kiégetnek megüresedetnek megszokottnak látszott , Aki a munkájának él a magánéletét arra használja , h kiegészítse a munkáját , és ezért semmit nem él , gépiesen telik a napja , egy percig se éreztem , h ez örömet szerelmet boldogságot ad neki vagy segít kiszakadnia a munkájából h a szerelemnek éljen . Pedig egy ilyen pasival mint Takumi minden pillanatot ki kellene használnia őrültnek lennie bolondozni

Nem csoda , h kilépett Shinji ebből a kapcsolatból , az igaz , h nagyon nem volt szép tőle amit tett , A cicust nagyon bírtam igazi szerepet kapott ....
Azt érzem , h a három csaj túl görcsösen akar társat találni , be vannak feszülve , h már 40 körüliek és mi lesz velük kiöregedtek elrepült a fiatalságuk és vészesen közeleg a magány .

. Sakata van egy kicsit előnyösebb helyzetben , mert neki van három fia akikkel él .
Nagyon tetszett amikor Aki találkozott Takayamaval a magányos íróval aki bevackolta magát egy művészi kávézóba és ott éli a mindennapjait a saját kis regényes világában , Amúgy nagyon jól passzol a karakter Yosuke-hoz , őt egy magának való zárkózott típusnak éreztem mindig

Pont jól jött össze , h előtte történt Aki szakítása , legalább ez kicsit kimozdította a mindennapjaiból Takayamát, látszott , h megsajnálta Akit , élőben teljesen más érzelmeket szabadít fel egy szakítás , mint amikor megírnia kell egy ilyen jelenetet , valami ilyesmit olvastam le az arcáról

Már előre nevetek , h hozzák össze majd a romantikus szerepjátékos alkalmazást úgy , h ez a szívüket ne érintse meg , már most bajban vannak és sokszor érzékeny vizekre eveznek
Amin még jókat nevettem az elnökről kialakult pervez pletykák voltak, kikerekedtek szemeim nem akartam elhinni , h ez ennyire nyíltan megteszi a csajokkal akik ráadásul a kollégái....
Amikor Osakival randizott , itt már fetrengtem a nevetéstől , ahogy Aki telefonon előadta mi fog történni , és ennek ellenére Osaki nem menekült hanem ott maradt és készült a nagy " összebújásra" kész voltam

A kamerázás nem is a perverz elnököt jelentette , hanem egy madárrajongót , annyira feldobott ez a jelenet , szerencse , h Osaki ismerte a madarakat és helyrebillent a félreértés
Tényleg a nők mindenre képesek még egy ilyen pletykára is , h senkinek se jusson eszébe a "perverz " elnökkel randizni ...

van akinek ez se akadály
Aki kollégája az a kis fiatalka láttátok mennyire oda van Akiért ,