BIG (12-16)
Hálásan köszönöm, hogy befejeztétek ezt a nagyszerű sorozatot! Angol felirattal már végignéztem, de most értettem meg igazán a végét, nincs bennem végre kérdőjel, és teljesen elégedett vagyok a végével. Szerintem jobban nem is csinálhatták volna meg. Rájöttem, hogy az zavart meg, hogy a végső jelenet össze van vágva egy korábbival, szóval csak jobban oda kellett volna figyelnem, amikor először néztem (más-más színű ing volt ugyanis KKJ-n a két jelenetben). Ez a sorozat eddig is egyik nagy kedvencem volt, most így még inkább. Szóval még egyszer nagyon köszönöm! :thumbs up:
Szia Lintka, hálásan köszönöm a 16. rész fordítását, gratulálok a befejezéshez. Örülök, hogy felkaroltad ezt a - fordítás szempontjából - kissé hányatott sorsú dorit. Jó pihenést, remélem, találkozunk még! 

Köszönöm! Érdemes volt várni ezzel a sorozattal. Ha megnéztem, jelentkezem.
사랑이란 바로 기적같은 것이다. 더 많이 나누어줄수록 더 많이 가지게 된다.
A szeretet csodálatos dolog, nem fogy, ha adsz belőle, hanem gyarapodik.
A szeretet csodálatos dolog, nem fogy, ha adsz belőle, hanem gyarapodik.
Sziasztok.Nagyon szépen köszönöm a Big teljes forditását .Láttam már ,de lehet hogy igy is megnézem ujra ,nagyon jol szorakoztam rajta annak idején is . :thumbs up:
Nagyon szépen köszönöm az utolsó feliratot.
Kedves Lintka!
Hálásan köszönöm, hogy befejezted ezt a sorozatot!! Már nagyon régóta itt pihen a gépemen, most majd végre el tudom kezdeni nézni!
:thumbs up:
Hálásan köszönöm, hogy befejezted ezt a sorozatot!! Már nagyon régóta itt pihen a gépemen, most majd végre el tudom kezdeni nézni!

Szia!
Ezer hála és köszönet, hogy lefordítottad.
Mihó
Ezer hála és köszönet, hogy lefordítottad.
Mihó
Sziasztok!
Hoztam néhány képet kedvcsinálónak!
Hoztam néhány képet kedvcsinálónak!
- Csatolmányok
-
- Big az igazi Kang Gyeong Joon.jpg (12.45 KiB) Megtekintve 16114 alkalommal
- Big az igazi Kang Gyeong Joon.jpg (12.45 KiB) Megtekintve 16114 alkalommal
-
- BIG Gil Da Ran és Kang Gyeong Joon.jpg (24.51 KiB) Megtekintve 16114 alkalommal
- BIG Gil Da Ran és Kang Gyeong Joon.jpg (24.51 KiB) Megtekintve 16114 alkalommal
Befejezett sorozataim: Family's Honor/Glory of the Family,
Endless Love(2014), Beautiful Days(2001), Comrades(2010)/Legend of the Patriots, Handsome Guy and Jung Eum/The Undateables, My Golden Life, Kang Goo's Story, 12 Years Promise/Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion, Truth/Honesty(2000), Wedding(2005), Mr. Duke
Filmfordításom: Oh! My Gran(2020)

Endless Love(2014), Beautiful Days(2001), Comrades(2010)/Legend of the Patriots, Handsome Guy and Jung Eum/The Undateables, My Golden Life, Kang Goo's Story, 12 Years Promise/Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion, Truth/Honesty(2000), Wedding(2005), Mr. Duke
Filmfordításom: Oh! My Gran(2020)

Szia lintka ! ! ! Hálásan köszönöm a 16.befejező rész feliratát.