Kedves Szildor!szildor írta: ↑2019.04.04. 21:42 Kedves Lintka!
Gratulálok és szeretettel köszöntelek az 5. éves jubíleumod alkalmából![]()
![]()
Hihetetlen, milyen gyorsan repül az idő, és mennyi csodás sorozatot fordítottál maximális ígényességgel ezen idő alatt.
Mindig csodálkozva tekintettem az ilyen fordítókra, és egyáltalán a fordítókra, mert olyan dolognak vannak a birtokában, ami keveseknek adatik meg., mert tudni kell az idegen nyelvet, de főleg a magyart, hogy a fordítás igényes szöveggé áll jon össze, és még sok más ismeret is kell hozzá.
Nem vagyok egyedül, aki csodál ezért a tevékenységért, az olyan hosszú szövegekért mint a My Golden Life, tényleg nagy-nagy kitartás kell hozzá, és mindezt nagyon köszönjük neked.
Csak azt tudom kívánni, hogy igenis legyen sok örömöd ebben a munkában, olyat tudsz, amit kevesek, mert a fordítás alkotás, a tiéd ígényes alkotás.
A jelszó megtalálása helyett, nem tudom jól érzem-e, hogy elkeseredett szöveget találtam. Fel a fejjel, főleg magad és mindnyájunk örömére..
Örömmel teli, mosolygós szép napokat!!! ::)
Nagyon meghatottál kedves szavaiddal. Ritka az ilyen néző, aki a kellemetlenség ellenére is köszönetet mond, és nem a pillanatnyi helyzetet reagálja le, hanem elismeri a fordító öt éves munkáját. Köszönöm szépen! Visszaadtad a hitemet és erőt adtál ahhoz, hogy keljek fel és ne keseredjek el!
Elküldtem e-mailben a 15. és a 16. epizód feliratát. Ezután Neked mindig elküldöm az újat, hogy ne kelljen jelszóval bíbelődnöd.
Kellemes időtöltést kívánok ehhez a kedves, aranyos, megmosolyogtatós sorozathoz!