BIG (12-16)
Köszönöm szépen a 15.részt 

Szívesen.
Én is köszönöm a dicséretet nb76 !
:embrassed:
Én is köszönöm a dicséretet nb76 !
:embrassed:
Befejezett sorozataim: Family's Honor/Glory of the Family,
Endless Love(2014), Beautiful Days(2001), Comrades(2010)/Legend of the Patriots, Handsome Guy and Jung Eum/The Undateables, My Golden Life, Kang Goo's Story, 12 Years Promise/Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion, Truth/Honesty(2000), Wedding(2005), Mr. Duke
Filmfordításom: Oh! My Gran(2020)

Endless Love(2014), Beautiful Days(2001), Comrades(2010)/Legend of the Patriots, Handsome Guy and Jung Eum/The Undateables, My Golden Life, Kang Goo's Story, 12 Years Promise/Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion, Truth/Honesty(2000), Wedding(2005), Mr. Duke

Köszönöm a 15. részt! :thumbs up:
Szia
Köszönöm szépen
az újabb r5észeket 
Köszönöm szépen

Nagyon gyors vagy lintka! Köszönöm!
Kedves Lintka! Olyan jó látni, hogy végre megvalósul ennek a sorozatnak a fordítása! Lehet,hogy nem a legsikerültebb a Hong testvérek filmjei között, de Gong Yoo miatt látni kell. Régóta figyelem a sorsát a többször megkezdett fordításokkal, s hálás vagyok, hogy felkaroltad. S most már a fény is látszik az alagút végén, hiszen mindjárt itt a befejező része. Köszönöm! :thumbs up:
- Csatolmányok
-
- gong yoo 2.jpg (123 KiB) Megtekintve 14968 alkalommal
- gong yoo 2.jpg (123 KiB) Megtekintve 14968 alkalommal
사랑이란 바로 기적같은 것이다. 더 많이 나누어줄수록 더 많이 가지게 된다.
A szeretet csodálatos dolog, nem fogy, ha adsz belőle, hanem gyarapodik.
A szeretet csodálatos dolog, nem fogy, ha adsz belőle, hanem gyarapodik.
Szia lintka ! ! ! Hálásan köszönöm a 15 .rész feliratát. :thumbs up:
Nagyon szépen köszönöm a 14-15. rész fordítását. ^-^
Sziasztok!
Jelentem, elkészültem az utolsó 16. rész magyar feliratával is.
Csak remélni tudom, hogy tetszeni fog!
Köszönöm a figyelmet!
Üdv. lintka
Jelentem, elkészültem az utolsó 16. rész magyar feliratával is.
Csak remélni tudom, hogy tetszeni fog!
Köszönöm a figyelmet!
Üdv. lintka
Befejezett sorozataim: Family's Honor/Glory of the Family,

Nagyon szépen köszönöm az utcsó részt
^-^