A Palota
Angol cím: The Palace
Eredeti cím: 宫锁沉香 (Gong suo Chenxiang)
Írta: Pan Anzi
Rendezte: Yu Zheng
Műfaj: kosztümös, romantikus
Bemutató: Kína, 2013. aug. 13.
Tartalom:
Ha úgy tetszik, egy Hamupipőke történettel van dolgunk:
Kangxi császár udvarában járunk. Chenxiang udvarhölgy a palotában. Egy alkalommal segítségére lesz a 13. hercegnek, akit teljesen elvarázsol. Mivel a herceg nem ismeri sem a lány nevét, sem az arcát, egy elejtett kendő segítségével kezd el utána kutatni. A kendő valójában egy másik udvarhölgyé, Liulié, aki kapva az alkalmon azt hazudja, hogy ő a titokzatos lány. Így Chenxiang egy pillantás alatt a szerelme menyasszonyának szolgájává válik...
Amint a fentiekből leszűrhető, ez egy roppant egyszerű romantikus mese a jó és a gonosz harcáról, és ahogy az a mesékben lenni szokott, a jó érthetetlenül ostoba végtelenül jó, önzetlen és önfeláldozó, míg a gonosz végtelenül gonosz, önző és kegyetlen.
Ízelítő - OST
Főszereplők:
Zhou Dongyou mint Chenxiang
Chen Xiao mint Yinxiang
Zhao Liying mint Liuli
További szereplők:
Bao Beier mint Chunshou
Zhu Zixiao mint Yintang
Lu Yi mint Yinzhen
Vivian Wu mint De császári hitves
Winston Chao mint Kangxi
Letöltés:
Innen tuti: http://rutracker.be/forum/viewtopic.php?t=4553648
Felirat:
Angolból és kínaiból fordította: gilnis
Az angol szöveg szerzője számomra ismeretlen.
Átidőzítette és átszerkesztette: gilnis
Az eredeti feliratokért a RINGU Fansub-nak tartozunk hálával.
NEM JÁRULOK HOZZÁ a felirataim más oldalakra való feltöltéséhez, kivéve az Ázsia Ékköveit, és a LEGHATÁROZOTTABBAN TILTAKOZOM a felirataim módosítása, videóba égetése, azoknak online videókhoz való felhasználása ellen! Továbbá a felirataimért pénzt adni és elfogadni SZIGORÚAN TILOS!
The Palace
- Csatolmányok
-
- [RINGU]The Palace 2013.ass
- (111.95 KiB) Letöltve 1153 alkalommal.
- [RINGU]The Palace 2013.ass
- (111.95 KiB) Letöltve 1153 alkalommal.
Köszönöm szépen a feliratot!
Szia. Nagyon szépen köszönöm
Szívesen mindkettőtöknek. Remélem, tetszeni fog. Köszönöm, hogy írtatok.
KÉSZ: Linger, Heartbeat Love, Hide and Seek, The Palace FOLYAMATBAN: Bump off Lover 04.
- dolores953
Szia Gilnis
Köszönettel vittem ennek a csodás történetnek a magyar feliratát.
Éppen Kangxi császár után kutakodtam a neten, és így találtam rá
erre a filmre. Lassan már a Qing- éra szakértője leszek.
Köszönettel vittem ennek a csodás történetnek a magyar feliratát.
Éppen Kangxi császár után kutakodtam a neten, és így találtam rá
erre a filmre. Lassan már a Qing- éra szakértője leszek.
- | +
Szívesen, kedves Dolores. Én köszönöm, hogy írtál.
Örülök, hogy tetszett a film. Bevallom, én nem tartom túl sokra, de a romantikus jelenetei, a jelmezek, a díszletek akkor is elvarázsoltak.
Egy igazi mesés hangulatot teremtettek. Szerintem is elbűvölően szép lett a záródal. Pont az volt az egyik fő ok, amiért lefordítottam a filmet.
Örülök, hogy tetszett a film. Bevallom, én nem tartom túl sokra, de a romantikus jelenetei, a jelmezek, a díszletek akkor is elvarázsoltak.
Egy igazi mesés hangulatot teremtettek. Szerintem is elbűvölően szép lett a záródal. Pont az volt az egyik fő ok, amiért lefordítottam a filmet.
Spoiler:
KÉSZ: Linger, Heartbeat Love, Hide and Seek, The Palace FOLYAMATBAN: Bump off Lover 04.
- dolores953
Szia Gilnis
Ha megengeded akkor még egy-két gondolat of: Természetesen láttam a sorozatot,
amit megemlítettél. Még a Bu-Bu előtt néztem meg. Feng Shao Feng és Yang Mi miatt
vágtam bele. Még írtam is róla egy neked írt válaszban.
A másik: találtam egy újabb sorozatot Kangxi császárról, itt a fiatal, szerelmes császárról
mesélnek, ami a 64 feleség/ágyas ismeretében nehezen elképzelhető, legalábbis számomra.
Lehet, hogy ennyi nő nem egyszerre volt a Tiltott város lakója, hiszen elég volt egy boszorkány vád,
egy kis méreg, vagy bármi egyéb és máris ritkult a nők száma.
Vissza a filmhez: lehet, hogy nem ez az alkotás volt a legtökéletesebb, de mégis jól szórakoztam rajta.
Ha megengeded akkor még egy-két gondolat of: Természetesen láttam a sorozatot,
amit megemlítettél. Még a Bu-Bu előtt néztem meg. Feng Shao Feng és Yang Mi miatt
vágtam bele. Még írtam is róla egy neked írt válaszban.
Spoiler:
mesélnek, ami a 64 feleség/ágyas ismeretében nehezen elképzelhető, legalábbis számomra.
Lehet, hogy ennyi nő nem egyszerre volt a Tiltott város lakója, hiszen elég volt egy boszorkány vád,
egy kis méreg, vagy bármi egyéb és máris ritkult a nők száma.
Vissza a filmhez: lehet, hogy nem ez az alkotás volt a legtökéletesebb, de mégis jól szórakoztam rajta.
Szia Gilnis!
Köszönöm a feliratot. Egyelőre a rutrackerre nem tudok csatlakozni, keresek másik lehetőséget.
Köszönöm a feliratot. Egyelőre a rutrackerre nem tudok csatlakozni, keresek másik lehetőséget.
Kedves Gilnis, köszönöm szépen a munkádat és a letöltési lehetőséget.
Csak most fedeztem fel ezt a filmet, és nagyon érdekel. Remélem, hamar találok megfelelő videofájlt hozzá, hogy megnézhessem.
Csak most fedeztem fel ezt a filmet, és nagyon érdekel. Remélem, hamar találok megfelelő videofájlt hozzá, hogy megnézhessem.
Hálásan köszönöm a feliratot.