Kedves Onna!onna írta: ↑2019.03.10. 13:37 Kedves Lintka,
Köszönöm a 12-13. részeket. Számomra Nam Goong Min még mindig szokatlanul néz ki ilyen soványan. Nem tudom, hány kg-ot kellett lefogynia a szerep kedvéért, de nekem szimpatikusabb volt régebben, habár nem szerettem a korábbi sorozatban egy brutális gyilkos alakítása miatt. Ott annyira tökéletesen félelmetes volt, hogy megutáltam a szerepe miatt és a "gyilkos karakterbe" tettem. Itt persze utálatos, kedves, ártatlan, sóvárgó, szeretetre vágyó nagy gyereknek tűnik. Remélem a sorozat során jobban össze fognak illeni a főszereplők. A női főszereplő miatt kezdtem én is nézni, de itt eddig még csalódott vagyok vele kapcsolatban. Remélem, ahogy bonyolódnak a dolgok és kuszálódnak a szálak, sikerül megoldania azt az űrt, amit a sorozat elején éreztem, ami lehet, hogy a forgatókönyv író vagy a rendező miatt lett olyan, amilyen..
Nagyon szívesen az utóbbi részeket. Látom, akit érdekel ez a sorozat, itt is megtalálja. Ezután nem is lesz máshol elérhető, csak itt.
Nam Goong Min számomra az újdonság erejével hat. Nem is tudom, hogy kerülte el eddig a figyelmemet. Nagyon kedvelem őt, és öröm látni ahogy játssza az "utálatost", a "kedves ártatlant" és a "sóvárgó, szeretetre vágyó nagy gyereket".
Pontosabban mi az az űr, amit a sorozat elején éreztél?
Én valahogy látom szépen sorjában felépítve az egész eddigi történetet.
Nekem borzasztóan tetszik és hasznos tanácsokat tudok belőle magamévá tenni.

Hogy nem igazán érdekli a nagyérdeműt, az engem hidegen hagy.