Köszönöm ezt a részt is!

Szép hetet!

Szia, Frézia!Frezia írta: ↑2019.02.19. 07:42 Szia Lintka!![]()
Köszönöm ezt a részt is!Tegnap este megnéztem és nagyon jókat nevettem magamban! Szépen megörökitetted a feltett képekkel a romantikus éjszakát a természetben. Beképzelt Hercegünk a biciklizéssel nagyot alakitott. Azt a beijedt arcot amit a bringán hátul ülve vág a lány mögött. Eszméletlen!
![]()
Szép hetet!![]()
Nagyon jót derültem rajta. Mintha nem is ugyanaz az ember volna, mint amilyennek a szöuli környezetben megismertük. Kíváncsi vagyok, mivel fogja a felfedett hiányosságát ellensúlyozni, ha visszatérnek Szöulba. Jung Geum számára előnyt, vagy hátrányt fog-e jelenteni a romantikus éjszakai kaland a természetben?Beképzelt Hercegünk a biciklizéssel nagyot alakitott.
Drága Kata58!Kata58 írta: ↑2019.02.22. 10:50 Drága Lintka, végre eljutottam idáig.! Most végeztem az éppen aktuális rész megnézésével, és egész bearanyozta a napomat, itt ronda idő van, úgyhogy rám fért egy kis hangulatjavító! Nagyon élveztem ezt a részt is, sziporkáztak főhőseink mind az alakítással, mind a megjelenített szövegekkel. Olyan remekül adod vissza a sori éppen adott hangulatát, hogy az ember majd a hasát fogja a nevetéstől annyira átjönnek a poénok! Azt hiszem remek ötlet volt a két sorit párhuzamban fordítani, mert mindegyiknek más a habitusa.. Szó ami szó, remekül szórakozom ezen a történeten![]()
![]()
![]()
![]()
.
A Golden egy más, mégis egy kihagyhatatlan történet, és végre ott is elindul a felfelé ív, nagyon drukkolok ott is mindenkinek!![]()
Köszönöm mindkét sorozatnál rendületlen kitartásodat! Szeretettel és nagy öleléssel...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szia, Kata58!