Addig is a 8. részről

Spoiler:
Ebből a szituból arra következtetek , h Takumi zárkozottsága miatt is vannak zavarok a kapcsolataiban , szerintem átgondolhatta volna , h vajon miért találkozik Sakival , mert jól érzi magát vele ? és mi lesz a találkozások következménye ? vagy ez egy menekülés a rossz házasságából ? , abba nem gondolt bele , h Saki máshogy értelmezi a helyzetet ? Saki többször jelét is adta , h többet gondol kettőjük kapcsolatáról mint barátság , vagy lelki társ . Nem könnyű egy szerelemes szívnek tisztán látni , ezért is megértettem Saki -t és sajnáltam is , Saki azzal , h megfogta Takumi kezét és tervezte a változást az életében az Takuminak szólt , ezzel fejezte ki a szerelmét , és Takumi nem tiltakozott pl nem húzta vissza a kezét … . az látszik , h Takumi nem szerelmes Sakiba , ezért neki kellett volna tisztázni ezt a félreértést és nem erősíteni a bimbózó szerelmet Sakiban a hallgatásával.
Ez volt az a helyzet ahol először kezdtem haragudni Takumira , tudta , h vár rá Saki , miért nem hívta fel , h nem ér oda ? Teljesen egyetértettem , h rohant Misuzuhoz , de azzal nem , h cserbenhagyta Saki-t , erre az se mentség , h nem szereti .
Az , h Saki késő estig képes volt várni Takumira és remélt , az ő tiszta szívű szerelmét mutatja és a bizalmát Takumi felé .
Amikor Saki aggódva telefonált Eminek a munkahelyére , h hol van Takumi , és Emi rohant Sakihoz , amikor meglátta a szakadó esőben , akkor értette meg igazán Saki-t mit jelentett neki Takumi , megértette az érzéseit , és egyben a fájdalmát is , úgy örültem Eminek ahogy Saki is , neki most nagy szüksége volt egy megértő barátra és szupi volt , h Emi ott volt mellette és nem neheztelt rá.
Igen ez igaz én is örültem , h hazament Takumi , de bosszankodtam is a kapcsolatukon , túl büszkének éreztem Misuzut .Amikor megvallotta magának , h valamit elrontott a kapcsolatukban , miért nem tett semmit ? Miért nem küzdött a kapcsolatukért ? 10 éve egyre csak távolodtak el , és egyre nagyobb lett a szakadék közöttük , olyan nehéz elhinni , h semmit nem tesznek meg azért , h újra közelebb kerüljenek egymáshoz , ezért , h hihetném el a mély szerelmüket azt , h Takuminak is csak Misuzu van a szívében közben egy sívár boldogtalan szomorú életet élnek éveken át és a probléma elöl Misuzu a munkájába menekül , nekem ez felfoghatatlan

Várható volt, h Saki lebukik és kiderül az igazság , azért nem gondoltam ,h ennyire gyorsan lelepleződik , titkon azért örültem , h hamar megtudta a családja , h soha nem dolgozott a kiadónál , ez Saki miatt jobb , h így alakult mert legalább nem keveredik bele további hazugságokba és így tanul majd a saját hibájából , h jobb felvállalni az igazságot még ha nehéz és fájdalmas is , mint hazugságba keveredni , Sakiban azért ott volt a szégyenérzet ezért is menekült gyorsan el a szülői háztól , a legszebb pillanat az volt amikor az anyukája meglátogatta Sakit , olyan édesek voltak ahogy átbeszélték és az anyukája megértő volt Sakival .
Teljesen igazad van , Maco ledöbbent és mélyen csalódott volt , talán nem erre számított , Mako mindenkiben a jót látja és azt hitte Yamamoto is ilyen , de be kellett látnia sokadszorra , h Yamamoto végtelenül önző srác Makot csak kihasználta ….
Ne is mond imádom annyira cuki a sét … nagyon jól látod nekem is tetszik a stílusa , pont akkor szólt keményen amikor Mako saját helyzetén kesergett , a séf kizökkentette a határozott kimért stílusával "vagy sír vagy eszik ", Mako össze is kapta magát. Makohoz pont ilyen srác való , erős kézzel felkarolja és támogatja , nyugodt szívvel rábízhatja magát izgulok értük , azért nem könnyen megközelíthető a séfünk , munkatársnak is eléggé távolságtartó kimért .
Emi nagyon határozatlan ,nem tudja mit döntsön válassza az új céget új kihívást lehetőséget , de akkor Yuu -tól távol lesz ... vagy maradjon , erre kiderül , h Yuu Amerikába készül és hívja Emit is ..... jesszus ez se könnyű , jobb szeretném ha maradnának és sikerülne egymáshoz közelebb kerülniük párként , annyira kevés kellene hozzá a szívük csordultig van szerelemmel . a nézéseik az aggódásuk mind mind árulkodó jelek ,