Szia, Kata58!Kata58 írta: ↑2019.01.30. 11:17 sziasztok! Jöttem ígéretemhez híven,, de lehet itt csak folytatom amit a DA-an elkezdtem...
szegény Jiso mi vár rá a következő részben,,,,Spoiler:Ott tartottam hogy az ifjú házaspár..nem volt szép dolog ott hagyni a vacsora asztalt, és a nagy spórolhatnék közepette máshol fizetni az ételért..na és a gyanúsítgatás, mintha a fiatalok szobájából jött volna ki..milyen dolog ez már...Látszik hogy az apa próbálja feldolgozni mind a betegségét, mind a felesége által előállt helyzetet, de láthatóan nem megy, annyira, hogy teljesen az egészségére ment. A múltba visszapillantva, látni, hogy a két lány rajong az apjáért, de még inkább Jiso..teljesen betöltötte azt az űrt, amit az ikertestvér halála okozott...szinte valóban ő lett a kedvenc a családban. erre jön az egész felfordulás.. Nagyon a végén fog csak kiderülni, hogy ki volt a tényleges szál mozgatórugója...Na mindegy , ez egy rendezői húzás volt. A másik lányt sajnálom, hogy mindenki lemarad a nagy koncertjéről. és minden a nővérről szól, neki is milyen fájdalmas mindezt megélni. Rossz látni, ahogy állandóan belefojtják a szót, az etikett címén..
![]()
mintha ő is csak a család bábja lenne, aki köteles a nagyapa és szülei elvárásának megfelelni. RÉMES! Jó lenne ha kis lovagjával összejönnének...Még jó hogy rá támaszkodhat...
![]()
![]()
![]()
![]()
Nagyon szívesen ez utóbbi rész fordítását is!

- | +
- Az ázsia ékkövein nem volt mit megköszönnöd.
Spoiler:
Kezdem sejteni, bár csak 30. résznél tartok. Azzal jutalmazom magam, hogy egy elkészült rész után, megnézhetem a következő részt.Nagyon a végén fog csak kiderülni, hogy ki volt a tényleges szál mozgatórugója..
A házvezetőnő elég furcsán tanította Ji Soo-t.. Szegény lány , bár nagyon igyekezett a szövegmondással, mégsem tudott Min kisasszony elvárásának megfelelni. Céltudatosságot érzek benne, mintha arra ment volna ki a játék, hogy elvegye Ji Soo önbizalmát. Elég rossz ötlet volt a videót megnézetni vele. Lehet, hogy a hölgynek bosszúvágya van? Nem kérek rá választ, majd megtudom.