[Nagyon szeretem ebben a sorozatban , h pörögnek az események és mindig új fordulatot hoznak a lányok életében , közben a történet és a mondanivaló szorosan kapcsolódik egymáshoz és tartalmas , eddig minden rész nagyon érdekes eseménydús volt , a színészektől még most is tátva a szám , annyira élethűen természetesen személyesítik meg a karaktereket mintha velünk élnének , így hitelessé válnak olyan érzés ad mintha látnám őket a mindennapokban is , csak nem figyelem elemzem ennyire aprólékosan , segít megérteni megismerni Emi zárkózott világát is , a ki nem mondott gondolatokat ami végbe megy a lányokban az is látható vá válik , ámulatba ejtő, csodálatos , ez a varázsa ennek a sorozatnak , és ez mindig magával ragad , ha japán sorozatot nézek .
Tényleg nem könnyű Eminek udvarolni megtalálni a hozzá vezető utat kezdem érteni miért van egyedül a szépsége ellenére is , A srác is szuper jól játszik egyik ámulatból a másikba esem , nagyon ideges talán nincs rutinja a lányokhoz , vagy csak amikor Emivel van fokozódik a feszültsége merevvé idegessé válik ? Annyira sajnálom , h nem sikerül neki feloldani Emiben a zavartságot , nem sikerül beindítani a beszélgetést , talán ha egyből pacsi pajtásként bánna vele mint a haverjaival sokkal hamarabb célt érne , de úgy , h nőként kezeli Emit az látszik nem működik anynira természetellenesek

Alig vártam , h túl legyünk ezen a randin szinte már kínos volt , Emi nem ilyen és a srác se az tuti … Örültem is amikor végre találkoztak Yuu-val és Hirakival még az a beszélgetés se volt felszabadult de egy fokkal jobb volt . Emi legszívesebben letagadta volna , h a sráccal épp randizik pláne Yuu elött , Hiraki volt a legboldogabb , azt gondolja így Yuu majd elfelejti Emit és Yuut biztonságban tudhatja . Itt most Yuu volt a főszereplő imádtam annyira cuki volt , ahogy bevetette magát , és minden eszközzel azon dolgozott , h kiábrándítsa a jövendő udvarlóját , h Emi , nem is szuper csaj , ő sört iszik mint a pasik ,nem pohárral hanem korsóval xD és nem női koktélokat xD vagy Emi nem is nő valójában , nem is elegáns , és mindenki a vezetéknevén szólítja xD itt már kuncogtam ennél világosabban nem is tudta volna kifejezni , h neki Emi fontos és nem engedi , h más szemet vessen rá egyszerűen féltékeny volt ,h Emi másnak kellhet az Ő Emije xD hát nem édes

Emit nem is tudom mással elképzelni csak Yuu-val , ők tényleg nagyon egy hullámhosszon vannak , tudnak őszintén felszabadultan beszélgetni , tudnak nevetni önmagukat adni . Az látszik , h Yuu talán azért nem ostromolja szerelemmel Emit , mert Emi dobta őt … Emi régebben inkább barátot látott Yuu-ban , ezért szakított vele .. ez az miatt is lehetett , h együtt dolgoztak Emi egyedüli lány a sok férfi kollégák közöt ezért a stílusa fiússá vált nem is érzi magát jól nőies ruhákban xD egy egy kis ökörködés beszélgetés inkább baráti közelséget jelentett neki , de most , h elveszítheti Yuu-t most döbbent rá , h szereti ,h hiányzik , h féltékeny , még ha ennek semmi látszata nincs mert mélyen a szívébe rejti , az érzéseit nehezen tudja feszínre hozni , de a szíve mélyén neki csak Yuu van , és ez most fáj , h Yuu Hirakié lesz … sajnos Emi túl zárkózott típus , h megvallja az érzéseit , és ott a kérdés benne , h Yuu komolyan venné hinne neki ? amikor az ő kapcsolatuk haveri alapon működött szívatással hülyéskedéssel.
Makot nagyon megsajnáltam , neki tényleg tiszta érzései voltak Kizaki felé szerelmes volt , ezért nem randizott a másik nyomulós kollégájával várta , h talán Kizaki felé fordul majd. Pofon tudtam volna vágni Kizakit amikor találkozott Makoval és arra kérte , h a húga előtt ne említse meg kapcsolatukat , mert nem történt semmi a szállodai szobában … hogy tehette ezt Makoval , annyira kedves segítőkész szép lány , ha nem is szereti de a nőt tisztelhette volna benne és finoman bánik vele , láthatta , h Mako fut utána és szereti … rá fog erre még fizetni , mert Mako húgicája nem szerelemből töltötte vele az éjszakát ez semmi más mint szimplán érzelem nélküli testi kapcsolat , ami rövid életű . Abban sok igazsága volt Sakinak , h Mako húga azért más mert , mindig Mako lehetett a példakép a családban okos kedves szép szerethető jóságos bájos , sok jó tulajdonsággal rendelkezi ami mindenkiből elismerést csodálatot vált ki , Mako húgának pedig más adottságai vannak , nem tudott megfelelni nem tudott olyanná válni mint Mako és ezért lázad legbelül és ezért lezser , és ezzel bizonyít és okoz kudarcot a mindig sikeres mindent elérő nővérének . Ebből is látszik , h Sakinak hamar felnőtté kellett válnia éretten gondolkodik és nagyon jó tanácsot adott a húgának , h ne veszítse el szeretett nővérét , mert a legfontosabb kincs a testvéri összetartozás szeretet.
Megérettem Makot , h csalódottságában próbált valakihez tartozni , h enyhítse a fájdalmát , és ki más lehetett volna mint az odaadó kolléga ki mindig kéznél volt , és megtette neki adta magát … lehet azért is döntött így mert anno a könyvtárban kihallgatta Kiazki beszélgetését , h mennyire macerás , h Mako még szűz … és igen a szerelem nélküli testi kapcsolat csak ürességet ad , nagyon jól játszott a Makót alakító színésznő is elsőosztályúan profin nagyon tetszett……. amikor ült Mako a lányokkal és mesélt az éjszakáról , h megtörtént , annyira sajnáltam ahogy mondta , h nem érzett semmi ….csak csalódottságot ürességet semmi mást …
Sakiért izgulhatok , őt féltem a legjobban sajnos a legveszélyesebb kötökben mozog itt mindenért hatalmas árat kell fizetni , és a pasi hamar rájött mi kell Sakinak és meglebegtette előtte , h jó kapcsolatai vannak a kiadónál és , beajánlja Sakit , de ehhez előbb Sakinak kell teljesítenie … nem hiszek ennek a pasinak , ez egy nőcsábász és ezek a férfiak a nőket áruként kezelik , soha nem nőként , sőt durvák agresszívak közönségesek lehetnek , az ilyen kapcsolat ismeretség veszélyes és lehetetlenné teheti Saki karrierjét sőt a normális életét , mert így válik ismerté és nem tud majd kitörni , mert könnyen megkapható nőként tekintenek rá akinek fizetnek a szolgáltatásaiért …. és kérdéses az is , h betartja-e az ígéretét ....Saki bárhol megjelenik örökké félhet majd . ha véletlenül összetalálkozik a kliensével mert szégyellni fogja tettét .....Kíváncsi leszek mi történik ha találkozik Takumival , az biztos , h mély benyomást tett rá , ő az a típusú férfi akit szeretni tud , és ezeket az érzéseit pont Misuzunak mesélte el .
Azt gondolom , h azért nyitott Takumi Misuzu felé mert , Sakival töltött rövid találkozás , felidézte a boldog kapcsolatát Misuzuval rádöbbentette , h mennyire kevés időt töltöttek együtt mennyire keveset beszélgettek , és mennyire apró dolgok
is fontossá tehetik és sokat jelenthetnek a boldogságuknak . Kicsit azt sajnáltam , h ez a probléma nem kapott kellő hangsúlyt , mert ez nem ennyire könnyű és nem megy ennyire gyorsan 10 év eltávolodás elhidegülés , visszaállítása sokkal hosszabb folyamat , és azok a problémák amik okozták ezt ,nem kerültek felszínre , nem gondolom , h itt csak Takuminak kellett lépnie és mindent elfogadnia , lesz baba mert Misuzu szeretné , lesz új családi ház mert Misuzu szeretné és hol van Takumi ? Sokkal jobban örültem volna egy kiadós beszélgetésnek ahol feltárják a problémákat , vagy egy terápiának ami segíti megoldani , h miért nem boldogok miért nem működik a kapcsolatuk , mi az eltávolodás oka , az látszik , h még mindig szeretik egymást ….