Szia Kedves Bekka!
Először is köszönöm, hogy leforditottad a sorozatot!

Mivel én is úgy jártam mint zsuzsianyu 2 helyről is letöltöttem az első két részt, de a reklám miatt teljesen elcsuszott a felirat, igy én is csak az általad feltett videóval tudtam megnézni a részeket. Lehetséges lenne, hogy a többit is majd feltedd?! Bevallom én most nézek először japán sorit, eddig 2 kinai kivételével, mind koreai volt.. A jövőre nézve azért begyűjtöttem még pár kinai és japán sorozat feliratát, mert érdekelne az Ő világuk is. Szeretem a fiatalokról szóló történeteket. Itt most megismerhetjük 3 különböző habitusú,gondolkozású lány küzdelmét, hogy találja meg a szerelmet. Kiváncsi vagyok, hogy Emi, hogy fog küzdeni azért, hogy a barátságból szerelem legyen és nem egyoldalú. / Mert szerintem lehet, mint ahogy egy kapcsolat is véget érhet úgy, hogy barátok maradnak ./ A 2. rész végére Saki is elgondolkodik milyen az élete az érzelem nélküli szexuális kapcsolatokban. A férfi akivel összetalálkozik kedves vele igy gondolkodás nélkül nyomulni kezd, eszébe sem jut, hogy nős lehet. Igaz nagy valószinűséggel nem Ő dulja fel ezt a házasságot, mert szerintem az már nem igazán müködik. Nem utolsó sorban kivácsi vagyok, hogy Mako a kis naiv, ártatlan, tapasztalatlan lány, hogy találja meg a hozzáillőt. Várom a következő részeket. Annyit mondanék még : Fighting Lányok!
Szép hetet!