Kedves Lintka
Éppen errre csalinkáztam, és megláttam az új részt.
Köszönöm a munkádat.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok neked.
My Golden Life (52/52)
- dolores953
Kedves Lintka!
Kellemes karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog uj évet kivánok.Köszönöm a munkádat,az ujabb résszel nagyon szép ajándékot kaptam tőled.Köszönöm.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és nagyon boldog uj évet kivánok.Köszönöm a munkádat,az ujabb résszel nagyon szép ajándékot kaptam tőled.Köszönöm.
Kedves Dolores953!dolores953 írta: ↑2018.12.22. 17:29 Kedves Lintka
Éppen errre csalinkáztam, és megláttam az új részt.
Köszönöm a munkádat.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok neked.
Nagyon szívesen!

Köszönöm karácsonyi üdvözletedet!
Befejezett sorozataim: Family's Honor/Glory of the Family,
Endless Love(2014), Beautiful Days(2001), Comrades(2010)/Legend of the Patriots, Handsome Guy and Jung Eum/The Undateables, My Golden Life, Kang Goo's Story, 12 Years Promise/Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion, Truth/Honesty(2000), Wedding(2005), Mr. Duke
Filmfordításom: Oh! My Gran(2020)

Endless Love(2014), Beautiful Days(2001), Comrades(2010)/Legend of the Patriots, Handsome Guy and Jung Eum/The Undateables, My Golden Life, Kang Goo's Story, 12 Years Promise/Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion, Truth/Honesty(2000), Wedding(2005), Mr. Duke

Nagyon szívesen az utóbbi feliratot is!

Köszönöm a karácsonyi üdvözletet és a szép képeslapot. Az enyém az 53. oldalon van.

Kedves Virág!
Nagyon szívesen az utóbbi feliratot is.

Köszönöm a karácsonyi üdvözletet, az enyém az 53. oldalon van.
Örülök, hogy ajándékként tartod számon a legújabb rész feliratát.

- Eszterella
Drága Lintka!
Nagyon szépen köszönöm a 27.rész fordítását
Áldott ,Békés,Boldog Karácsonyt kívánok.
https://www.youtube.com/watch?v=03_1gzkkDLU

Nagyon szépen köszönöm a 27.rész fordítását

Áldott ,Békés,Boldog Karácsonyt kívánok.
https://www.youtube.com/watch?v=03_1gzkkDLU

Szia Lintka!
Hálás köszönet a 27. rész forditásáért is!
Holnap karácsony a mostani rész is ezen időszakban játszódik. Nagyon szép a hely ahol az elrendezett jövendőbelijével találkozik Choi Do-Kyung. Megpróbáltam pár képet kivágni most is és küldöm szeretettel!
Most jön a feldiszitett tető étterem
Végül Áldott, Békés, Szeretettel teli Karácsonyt Kivánok! Vigyázz magadra! Találtam egy szép dalt ezt is küldöm! remélem tetszeni fog!
https://www.youtube.com/watch?v=DCUmmf4Epqo
És ez a ráadás!

Hálás köszönet a 27. rész forditásáért is!

https://www.youtube.com/watch?v=DCUmmf4Epqo
És ez a ráadás!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és köszönet a képekért kedves Frézia..

Drága Lintka!
Micsoda szép karácsonyi ajándék ! Áldott, békés ünnepet kívánok sok szeretettel és nagyon szépen köszönöm az újabb feliratot ! Igazán csodálatos vagy !
Micsoda szép karácsonyi ajándék ! Áldott, békés ünnepet kívánok sok szeretettel és nagyon szépen köszönöm az újabb feliratot ! Igazán csodálatos vagy !
- Csatolmányok
-
- Képkivágásv.JPG (69.12 KiB) Megtekintve 15839 alkalommal
- Képkivágásv.JPG (69.12 KiB) Megtekintve 15839 alkalommal