Örök hála a videókért, és az angol feliratért külön. Másik verzió mint amit én használok, és legutóbb is jól jött volna egy.

Örök hála a videókért, és az angol feliratért külön. Másik verzió mint amit én használok, és legutóbb is jól jött volna egy.
Megéri várni, egyben jó lesz!
Onna, de jó hogy ezeket leírtad, így sokkal érthetőbb lesz majd a sorozat is!onna írta: ↑2018.11.06. 23:14 Volt egy japán ismerősöm, akit nangyon foglalkoztatott a 31 éves korosztály, mivel ő is annyi idős volt. 31 év címmel egy magazinban cikk sorozatot publikált. Ez az életkor egy választóvonal a japán nők életében -mondta. A férjhez menetel, a család, a gyermeknevelés, a barátokkal való találkozás, a karrier miatt, Bár ez utóbbi akkor nem volt jellemző, mert a lányok férjhez menés után általában meg is kapták a munkakönyvüket. Mostanra már más a helyzet. Tavaly voltam Japánban és nagyon sok nőt láttam dolgozni, és nem csak a fiatalokat, meg szépeket,. Persze a hátterüket nem ismertem, de gondolom, mindegyiknek megvolt a maga mozgatórugója. A legszebb ilyen élményem egy kis eredeti régi japán stílusú falucskában volt, ami szinte napi szinten tévé-sorozatok forgatási helyszíneként is szolgált. Bementünk egy étterembe, fiatal lány vezetett asztalhoz. Rendeltünk, s egy idős néni hozta ki az ételt. Megkérdeztem, hány éves, kiderült, hogy 73 és a fiatal lány nagymamája volt. Panaszkodott, hogy a lánya Tokyóba ment dolgozni, s ott él a családjával. Mikor fizettünk, egy öreg néni mosogatott a fiatal lány mellett. Kiderült, hogy a felszolgáló nagymama 90 éves mamája volt.
Kedves Kata, sajnálom hogy rosszul emlékszel. Azt írtam, hogy végig lefordítom, aztán 2 naponta lesznek feltéve az új részek, addig mindenki meg tudja nézni, és tudunk róla beszélgetni. Eredetileg is ez volt a terv az egész sorozattal, csak a kedvedért tettem fel az első részt, mert annyira vártad.Kata58 írta: ↑2018.11.23. 10:19 Hellóka,! lehet én nem emlékszem jól, de mintha az lett volna írva, hogy két részenként leszedhető lesz majd a felirat azok kedvéért, akik viszont nem maratonoznak.... Pedig nagyon vártam már a kitételt...
. Na megyek is, mert a busz viszont nem vár meg...és utána csak másfél óra múlva meg a következő...
![]()
![]()