2019.01.22. 00:00
Kedves Cloverwl! A 8. rész után még mindig nem tudom, mit várjak, de annyira különleges, bájos és izgalmas, hogy vonz, nézeti magát. Elgondolkodtató mindegyik epizód. Ha a fantasy részét nem is tekinteném, még akkor is roppant érdekes, hisz mindennapi küzdelmeket, az átlag emberek kiszolgáltatottságát mutatja be a mellékszereplők életén keresztül is. Ugyanakkor épp a fantasztikus megoldások miatt felülemelkedik a valóságon, meseszerűen könnyű az egész. S olyan kedves ez a srác, hogy nézni is élmény. Szerettem az Inspiring Generation sorozatban is, de ott egészen más volt a történet, keményebb szerepet alakított. Itt most titokzatos, kedves megmentője egy szintén nagyon szerethető lánynak.
Érdekes, ahogy felbukkannak más sorozatokban már megismert szereplők,dolgok, pl. a kaszás a Goblinból, vagy a rejtélyes karkötő, ami a Hwayugira emlékeztet. Mégsem tűnik másolásnak, teljesen önálló a koncepció.
Szeretem a régiségeket, festményeket, a lakások, irodák letisztult eleganciáját. Legyen az egy tetőtér, vagy egy alagsor, ízléses, egyedi. Ez az egész sorozat a visszafogott, különleges meséjével, a szép dalokkal és dalszövegekkel nagyon kellemes kikapcsolódás.
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet és lefordítottad!
사랑이란 바로 기적같은 것이다. 더 많이 나누어줄수록 더 많이 가지게 된다.
A szeretet csodálatos dolog, nem fogy, ha adsz belőle, hanem gyarapodik.