50%
The Reason I Can't Find My Love -Watashi ga Renai Dekinai Riyuu 10/10
1. Rész
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

1. rész
67%
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Látom, alakul,alakul,
,azért pihenj is...

1. rész
2. rész
100%
2. rész
2%
bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

WOW! látom már meg is van az első rész!
Nem tudom én voltam e ügyetlen de nem találtam hogy letölthessem...

Szia Kata
Mivel van rá igény, ahogy írtam, előbb lefordítom az összes részt, aztán egy közös filmezésre teszem fel majd, 2 naponta egyet. A maratonozók meg a végén egybe le tudják. Ők nem haladnak velünk.
De ha többen jelzitek, hogy tegyem fel az első részt, és aztán majd a többit úgy, ahogy tervezem, azt is lehet.
Mivel van rá igény, ahogy írtam, előbb lefordítom az összes részt, aztán egy közös filmezésre teszem fel majd, 2 naponta egyet. A maratonozók meg a végén egybe le tudják. Ők nem haladnak velünk.
De ha többen jelzitek, hogy tegyem fel az első részt, és aztán majd a többit úgy, ahogy tervezem, azt is lehet.

bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com

Köszönöm! Örömmel várom!

Halihó újra itt!
Érzelmileg nagyon mentek itt az adok kapok, de mint várható volt, mindenkinek másként és más miatt. Érdekes volt a kiindulópont. Az látható hogy Japán is nagyon el van nőiesedve, nagyon nehéz életre szóló társat találni. Nagyon kedves helyen találtak együttlakásra egy otthont,, és a kezdeti nehézségek ellenére biztosan egymás támaszai lesznek, osztoznak örömben, bánatban. és már az első rész is őszintén akar a másiknak segíteni, de már az első összezördülés is megvan. valamint az első kibékülés is. Érdekesnek, aranyosnak találom már most az első rész után, Kíváncsian várom a folytatást...bár egy kicsit nehéz lesz kivárni a következő részt
. De megvárom a fordítást, hiszen itt a szöveg is sokat számít. Az utolsó mondatoknál ahogy a kedves főnök leszólja .úgymond azt hogy valaki szűz mert úgy macerás...hát legszívesebben tökön rúgnám az ilyet... menjen borbélyházba, ha neki csak az kell. Úgy látszik selejt férfi mindenhol van. Sajnáltam a kislányt, még jó hogy nem jöttek össze....Remélem a sorozat végére senki nem marad szingli, hanem megtalálja azt a társat aki neki való!

Kedves Bekka,
Köszönöm a Miss pilót fordítását és hogy egy újabb sorozatba vágtál bele, azt is. Már töltöm is le és küldöm majd a hozzászólásaimat.
Köszönöm a Miss pilót fordítását és hogy egy újabb sorozatba vágtál bele, azt is. Már töltöm is le és küldöm majd a hozzászólásaimat.
Várlak!

bekkafeliratai@gmail.com

bekkafeliratai@gmail.com