Hálás köszönet a 22. rész forditásáért is!

Szia, Frézia!
Kedves Virág!
Kedves Ledita!ledita írta: ↑2018.10.05. 20:33 Kedves Lintka !
Nagyon szépen köszönöm a 22. rész feliratát is. Én is műtéten estem át a nyáron, lehet, hogy másoknak egyszerűnek tűnik, de aki átéli, neki nagyon nem. Jobbulást kívánok, és igazán csodállak, hogy van erőd és kedved ilyenek után is ehhez a nem kis munkához. Nem lehetünk elég hálásak neked !
Köszönöm szépen!Jobbulást kívánok,
Szia, Kata58!Kata58 írta: ↑2018.10.06. 10:17 szia Lintka, egy kis izgalommal járt ez a pár hét nekem is, és még írni sem tudtam, csak vinni a feliratot, de Dijus most tudott segíteni, úgyhogy megoldódott ez a gond is.
Itt is hálás köszönet a Golden újabb feliratáért. Nagyon tetszett ahogy Ji So lereagálta a szüleit, teljesen igaza is volt. Csak Idő kérdése most már hogy rendeződjenek a dolgok, De mennyi meglepetés fog bennünket. érni...és a szívfájdalom ellenére, már csak vigyorogni tudtam, hogy szinte visszasírja pár pillanat erejéig Ji Ant...ahhoz képest meg mekkora sokkot okoztak a lánynak.![]()
Nagyon tetszett a két barát beszélgetése, hogy Hősünk szinte belebetegedett, hogy nem tudott segíteni Jiannak, igaz azt hitte hazafelé tart..... De Ji Ho is egyre jobban tetszik..
. Nagyon várom az ő további beszélgetéseiket is
![]()
Más...Most első sorban magadra figyelj és vigyázz...mi türelmesen kivárjuk míg jobban leszel. Mert az az igazi, ha az ember szívből tud csinálni bármit is...Használd ki ezt a nyárutót, és pihenj. szeretettel Kata58Spoiler:![]()
![]()
![]()
Eddig is szívvel, lélekkel csináltam a fordításaimat, másként nem is ment volna.Mert az az igazi, ha az ember szívből tud csinálni
Köszönöm szépen!Mielőbbi és teljes gyógyulást kívánok neked.