Jaj de jó! úgy örültem a képeknek...és az hogy ott a magyar fordítással is, hogy legyen elképzelése a nézőnek mit lát..egyébként azok a pofonok..aish. Teljesen kiakadtam JiSon hogy ekkora pofont adott...vérzett a szívem. Amúgy igazad van Lintka, a drámát illetően még csak most kezdődik, és közben bogozódnak ki a szálak is..más területen meg akkora kavarás lesz, hogy kész felüdülés lesz mikor Siho végre a sarkára áll.!
Mi is szenvedünk ettől a trópusi melegtől de már csak ezen a héten lesz ennyire meleg. Utána már normális nyári idő lesz, remek nyaralásra. Vagy a kerti termések leszüretelésére. Nekem szépen kontrázott a kezem, csak annyit javult, hogy az ujjaimat már tudom mozgatni. kétoldali inhüvelygyulladást sikerült összehoznom, de nem megyek orvoshoz mert tuti begipszelne könyékig...brrr. volt már részem benne, köszönöm egyszer is elég volt..fáslizom , gyógyszer , kenőcs, pihentetés, majd az idő megoldja...
Frézia, a régebbi képeket nem tudnád kijavítani hogy azok is láthatók legyenek, mert bárhogy próbáltam nem működtek .Pedig bevetettem minden trükköt.
Na elég is volt az irásból, pláne hogy nem is látom rendesen a kötéstől a betüket...a nagyját javítottam az elírásoknak...a többit meg kibirja az oldal

Kellemes hetet....