My Golden Life (52/52)
Kedves Lintka ! Nagyon szépen köszönöm a 12.rész feliratát ! Lassan most már elkezdem nézni ,mert már olyan jó kis előzetesek vannak fent mindenhol , ráadásul elég nagy a sorozat nézetsége ,nagyon kíváncsi vagyok milyen ennyi év kihagyás után PSH
Köszönöm még egyszer Szeretettel Erzsébet
Köszönöm még egyszer Szeretettel Erzsébet
Szia LINTKA!Köszönettel viszem a 11-12. részek feliratait!Biztos vagyok benne,hogy téged ugyanolyan izgalomban tart egy-egy rész,mint engem.Bár fűt a vágy,nem rohanok előre.Megvárlak,veled tartok!Bírom a nyelvezeted,kifejezéseid,mint pl. az"elbóbiskoltam" az egyszerű elaludtam helyett.
Spoiler:
- Eszterella
Drága Lintka!
Nagyon szépen köszönöm a 12. rész fordítását és feliratát @}->-
Nagyon szépen köszönöm a 12. rész fordítását és feliratát @}->-
Végre ide is ideértem! Ugrott a mai napom, de arra még futotta, hogy megnézzem, és hogy most itt is referáljak a benyomásaimról!
.
Először is itt is megköszönöm a 12. rész megérkezését! Az eddigi történések még csak megalapozása volt a jövőbeli láncolatoknak, mert ami majd most jön az bizony kemény viharfelhő lesz felettünk, olyan események fognak beindulni. Nagyon tetszik ahogy Jian egyre jobban beleveti magát a munkába, látszik, hogy mennyire szívügye amit csinál. annál nagyobb szívfájdalom annak a felismerése, hogy ő nem az elveszett Jiso...
Siho fantasztikusan alakítja mind a báty, mind a főnök szerepét, és ötletekben nincs hiány, hogy minél többet lehessen megkerült testvére mellett!
Nagyon tetszett, ahogy Jian főnökét és a tolvaj kolléganőt megregulázza, megtanítja nekik hogy mi a munkamorál és az igazi bocsánatkérés! Á az ő részéről viszont nem fog elmaradni a bosszú, de az majd a köv. részben , annyira talán ne szaladjunk annyira. Csak nagyon irritál ez a fehérnép!
Igazi munkahelyi fúria! >:-0 ide furkósbotot kerestem de nem találtam... >:-0
Kellemes pihenést ma estére!

Először is itt is megköszönöm a 12. rész megérkezését! Az eddigi történések még csak megalapozása volt a jövőbeli láncolatoknak, mert ami majd most jön az bizony kemény viharfelhő lesz felettünk, olyan események fognak beindulni. Nagyon tetszik ahogy Jian egyre jobban beleveti magát a munkába, látszik, hogy mennyire szívügye amit csinál. annál nagyobb szívfájdalom annak a felismerése, hogy ő nem az elveszett Jiso...
Siho fantasztikusan alakítja mind a báty, mind a főnök szerepét, és ötletekben nincs hiány, hogy minél többet lehessen megkerült testvére mellett!
Nagyon tetszett, ahogy Jian főnökét és a tolvaj kolléganőt megregulázza, megtanítja nekik hogy mi a munkamorál és az igazi bocsánatkérés! Á az ő részéről viszont nem fog elmaradni a bosszú, de az majd a köv. részben , annyira talán ne szaladjunk annyira. Csak nagyon irritál ez a fehérnép!
Igazi munkahelyi fúria! >:-0 ide furkósbotot kerestem de nem találtam... >:-0
Kellemes pihenést ma estére!

Szia Lintka!
Köszönöm a 12. rész forditását is.
Most fejeztem be. Megfogott pár mondat melyet Seo Apuka mondott az idősebb fiának!
Az emberek az emberekért élnek. Egymásért élni és osztozni az érzelmekben. Ez tesz emberré minket.
És ,hogy a velős gondolatok mellé egy kis szépség is táruljon. Küldöm Cho Do Kyung-ot a hugával. Szép hetet kivánok, kevés hólapátolással. Remélem nem kaptad el az influenzát! Nekem azért sikerült megfáznom.

Köszönöm a 12. rész forditását is.

És ,hogy a velős gondolatok mellé egy kis szépség is táruljon. Küldöm Cho Do Kyung-ot a hugával. Szép hetet kivánok, kevés hólapátolással. Remélem nem kaptad el az influenzát! Nekem azért sikerült megfáznom.

WOw!! ezt hiányoltam, hogy felirattal is legyenek kint pillanatképek! Nagyon tetszetek azok a mondatok, ahogy helyretette az apja a fiát!
Lehetne ez a mostani generációnak is egy mottó!
Köszönöm a képeket...A DA-ra is kellene kitenni, mintegy motivációnak! Ma lesz talán a leghidegebb nap, Kívánok mindenkinek meleg otthont!
Már csak kettőt alszunk a következő részig! Aztán megint hétvége!

Lehetne ez a mostani generációnak is egy mottó!
Köszönöm a képeket...A DA-ra is kellene kitenni, mintegy motivációnak! Ma lesz talán a leghidegebb nap, Kívánok mindenkinek meleg otthont!
Már csak kettőt alszunk a következő részig! Aztán megint hétvége!

[Hatterszin=] A betegeknek gyors gyógyulást! [/Hatterszin]