Yawang - Queen of ambition (Kész)
Köszönöm szépen az újabb részt!
Szívesen mindenkinek!
belenéztem az 5. részbe, ami majd megen az enyém lesz,
belenéztem az 5. részbe, ami majd megen az enyém lesz,
Spoiler:
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
Folyamatban:Grande Maison Tokyo
Tervezett: Mystery Queen 2
bekkafeliratai@gmail.com
bekkafeliratai@gmail.com
Sziasztok Bekka és Arkana !!! Hálásan köszönöm a 3.rész feliratát. :thumbs up:
Szia Bekka ^-^
egy kicsit eltűntem ,de nincs elfelejtve a sorozat , holnap nézem és jövök dumcsizni ..
egy kicsit eltűntem ,de nincs elfelejtve a sorozat , holnap nézem és jövök dumcsizni ..
Sziasztok
húú a 3.rész is elképesztő volt
Spoiler:
summi írta:Sziasztok
Spoiler:
Spoiler:
Befejezett: Love rain, Cruel love, 49 days, Sad love story, The Inheritors/Heirs, Heirs Christmas edition special,Yawang. Temptation, Shadows of love, Ouroboros, Falling for innocence, Cook up a storm, Mystery queen, BG-Personal Bodyguard, Miss Pilot, The reason i cant findmy love, Killing for the prosecution,Tokyo Dokushin Danshi, Otona Joshi,
bekkafeliratai@gmail.com
bekkafeliratai@gmail.com
Sziasztok, na ma végre sort keríthettem a 3. részre. Már értem, miért
- | +
Bekka és nb76 ^-^
Spoiler:
Én is haladok már az 5.résszel, és Arkana jövő hét elejére igéri a 4-et, szóval akkor duplát kaptok.
Az ötödik az tuti hogy tele van történésekkel, és sok sok döbbenettel. Remélem kitart a végéig.
Az ötödik az tuti hogy tele van történésekkel, és sok sok döbbenettel. Remélem kitart a végéig.
bekkafeliratai@gmail.com
bekkafeliratai@gmail.com
Summi, Bekka, tuti nem fogunk unatkozni, KSW gondoskodni fog róla. Várom már a folytatást, utána dumcsi itt.